Menu
Deze week op Ajax TV

Deze week op Ajax TV

Er valt voor alle Ajacieden deze week weer heel veel te zien en te genieten op Ajax TV. Van maandag tot en met zaterdag besteedt Ajax TV uitgebreid aandacht aan het verleden, heden en de Toekomst van de club. Deze week veel doelpunten vanaf de Toekomst plus natuurlijk uitgebreid aandacht voor Ajax - Dinamo Zagreb en AZ - Ajax.

Op maandag 19 oktober is een uitgebreide samenvatting te zien van Ajax - Willem II. Naast de vier treffers ook de reacties van trainer Martin Jol en Eyong Enoh na afloop. Afgelopen week werd de nieuwe Ajax-spelersbus gepresenteerd. Maandag is op Ajax TV te zien wat aan de onthulling vooraf ging. Natuurlijk ook beelden van de presentatie op de Toekomst. Tenslotte ook een interview met Martin Jol.

Dinsdag 20 oktober aandacht voor het Toekomstjournaal. Wekelijks zijn in dit journaal de grootste Ajax-talenten aan het werk te zien. En ook deze week weer lekker veel Ajax-doelpunten. Vooral de Ajacieden uit de E1 scoorden er aardig op los. Verder ook een samenvatting van de wedstrijd die de D3 zaterdag speelde op de Toekomst. Jong Ajax speelt zijn thuiswedstrijden normaal gesproken ook op de Toekomst. Maandag stonden de Jong Ajacieden tegenover Jong PSV. Een samenvatting van dat duel, dat eenmalig werd gespeeld in de ArenA, wordt dinsdag uitgezonden. De wedstrijden van Jong Ajax zijn exclusief te zien op Ajax TV.

De woensdag (21 oktober) staat in het teken van de naderende ontmoeting met Dinamo Zagreb. De Kroaten zijn donderdag vanaf 21.05 uur de tegenstander van Ajax in de Europa League. Ajax TV toont een voorbeschouwing op dit duel. Daarnaast ook - opnieuw - aandacht voor de Toekomst, waar afgelopen week het HET-toernooi werd gespeeld. De clubs die samenwerken met Ajax in het zogenaamde HET-project (HET staat voor Hoofdklasse, Eerste en Tweede klasse) vaardigden een elftal E-pupillen af naar de Toekomst. Het toernooi was een groot succes.

Donderdag 22 oktober naast een historische wedstrijd (onder voorbehoud: Ajax - Juventus uit 1996) ook aandacht voor Ajax A1. De ploeg van trainer Frank de Boer kwam voor de beker in actie tegen Feyenoord A2. Hoe de Ajacieden het er van af brachten in de ‘kleine Klassieker’ is deze dag te zien.

Een dag na Ajax - Dinamo Zagreb (op vrijdag 23 oktober een lange samenvatting van dit Europa League-duel met daarbij ook reacties) wordt alweer vooruitgeblikt op de uitwedstrijd tegen AZ. In de rubriek ‘Ajax tegen’ aandacht voor de historie van AZ - Ajax. De krachtmetingen met de Alkmaarders bleken in de afgelopen jaren een garantie voor doelpunten, bijzondere momenten en fraaie voetbalstaaltjes. Natuurlijk blikt Martin Jol vooruit op de topper in Alkmaar. Ook de voorbeschouwing van verschillende Ajacieden wordt uitgezonden.

Op zaterdag 24 oktober passeren de leukste en opvallendste items van de afgelopen week nogmaals de revue.

Hoe Ajax het er in Alkmaar van af heeft gebracht tegen AZ is maandag 26 oktober te zien. Naast een lange samenvatting natuurlijk ook de reacties van Martin Jol en (minstens twee) van zijn Ajacieden. Daarnaast ook beelden van de uitlooptraining van de Ajacieden op de Toekomst.

Dinsdag 27 oktober een nieuwe aflevering van het Toekomstjournaal. Welke Ajacieden ditmaal aan het werk te zien zijn, wordt later bekend. Verder ook uitgebreid aandacht voor de Jong ADO Den Haag - Jong Ajax. Dit duel in de Beloftencompetitie wordt daags na de wedstrijd in samenvatting uitgezonden.

De uitzendingen op woensdag en donderdag (28 en 29 oktober) staan deels in het teken van de KNVB Bekerwedstrijd tegen FC Dordrecht. Verschillende selectieleden zullen exclusief voor Ajax TV vooruitblikken op dit bekerduel dat in Dordrecht wordt gespeeld. Ajax bereikte de derde ronde van het bekertoernooi afgelopen maand door AGOVV te verslaan. Vrijdag 30 oktober een samenvatting van de KNVB Bekerwedstrijd.

* Onderwerpen onder voorbehoud

Natuurlijk valt er nog veel meer te zien en te beleven op Ajax TV. Bekijk hier de volledige programmagids van Eredivisie Live.

Hier vind en zie je wanneer Ajax TV wordt uitgezonden.