Menu
Deze week op Ajax TV

Deze week op Ajax TV

Er valt voor alle Ajacieden deze week weer heel veel te zien en te genieten op Ajax TV. Van maandag tot en met zaterdag besteedt Ajax TV uitgebreid aandacht aan het verleden, heden en de Toekomst van de club. In de komende uitzendingen onder meer aandacht voor de maandagse uitlooptraining, een interview met Ismaïl Aissati en de 10-0 overwinning van Ajax A1.

De maandagaflevering staat voor een groot deel in het teken van de terugblik op Heracles Almelo – Ajax (0-3). Naast een uitgebreide samenvatting van de wedstrijd ook reacties na afloop van onder meer Martin Jol en Toby Alderweireld. Na de uitlooptraining op de Toekomst sprak Ajax TV maandag met Ismaïl Aissati.
Bierbrouwer en Ajax-partner Amstel lanceerde recent een speciale ‘bierblikkenactie’. Ajax TV gaat dieper op de materie in. De eerste uitzending van de nieuwe week wordt afgesloten met een terugblik op het bijzondere afscheid van Sjakie Wolfs in 2003.

Op dinsdag opnieuw aandacht voor de Ajax-training. De selectie van Martin Jol moet het vanaf deze dag doen met een uitgedunde selectie. Een groot deel van alle Ajacieden meldt zich deze week bij zijn nationale selectie. Hoe vergaat het de achterblijvers? Jong Ajax speelde maandagavond zijn eerste thuiswedstrijd van dit seizoen in de Eredivisie voor Beloftenelftallen. Van het treffen met Jong NEC wordt dinsdag een samenvatting uitgezonden. Bij wisselingen in de selectie volgt (onder voorbehoud) een update. Hét klapstuk van deze uitzending is te zien in het Toekomstjournaal. Ajax A1 was afgelopen weekeinde op de Toekomst veel te sterk voor de leeftijdgenoten van ADO Den Haag. De ploeg van trainer Frank de Boer haalde zelfs dubbele cijfers! Alle Ajax-doelpunten zijn terug te zien in het Toekomstjournaal.

Woensdag is onder meer te zien hoe het Gregory van der Wiel vergaat bij Oranje. In deze aflevering ook een update met daarin (onder voorbehoud) het laatste nieuws van het transferfront. In deze uitzending komt verder een Ajax-columnist aan het woord en is een portret te zien van Cock Jol. De persoonlijk assistent van manager/coach Martin Jol vertelt uitgebreid over zijn taken binnen Ajax.

Natuurlijk valt er deze week nog veel meer te zien en te beleven op Ajax TV. Bekijk hier de volledige programmagids van Eredivisie Live.

Hier vind en zie je wanneer Ajax TV wordt uitgezonden.