Menu
Deze week op Ajax TV

Deze week op Ajax TV

Er valt voor alle Ajacieden deze week weer heel veel te zien en te genieten op Ajax TV. Van maandag tot en met zaterdag besteedt Ajax TV uitgebreid aandacht aan het verleden, heden en de Toekomst van de club. Deze week onder meer aandacht voor Thimothée Atouba, Jong Ajax en Ajax A1.

Maandag is een uitgebreide samenvatting van PSV - Ajax te zien op Ajax TV. Na het duel blikten onder meer trainer Martin Jol en aanvoerder Luis Suarez terug op de jammerlijk verloren, maar enerverende topper in Eindhoven. Na afloop van de maandagse uitlooptraining keek Thimothée Atouba terug op zijn debuutwedstrijd in Ajax 1. Op de Toekomst kijkt Jong Ajax-trainer Pieter Huistra juist vooruit. Jong Ajax begint het seizoen komende week met een uitwedstrijd tegen Jong AZ. Hoe staan de Amsterdamse Beloften er eigenlijk voor?

Dinsdag onder meer beelden van de training van de selectie. In de aanloop naar de eerste wedstrijd tegen Slovan Bratislava, in de Europa League, ook een terugblik op het afgelopen seizoen in de UEFA Cup. Mooie momenten tegen Fiorentina en HSV passeren de revue.

Een dag later wordt teruggeblikt op de historie die Ajax en Slovan Bratislava samen delen. Ajax' teammanager David Endt vertelt over de drie eerdere ontmoetingen tussen de beide clubs. Op woensdag ook een portret van Cock Jol, de persoonlijk assistent van hoofdtrainer Martin Jol. Verder beelden van het oefenduel tussen Jong Ajax en Alemannia Aachen op de Toekomst.

Op de dag van Ajax - Slovan Bratislava, een uitgebreide samenvatting is vrijdag te zien op Ajax TV, draagt journalist en Ajax-lid Menno Pot een column voor. Donderdag verder aandacht voor het nieuwe Ajax-shirt en een bijzonder project waarvoor enkele Ajacieden de schilderskwast ter hand namen.

Vrijdag onder meer aandacht voor Ajax - Slovan Bratislava (samenvatting en reacties) en een vooruitblik met jeugdtrainer Frank de Boer op de Eredivisie voor A-junioren. Ajax A1 begint zaterdag aan de competitie met een thuiswedstrijd tegen Sparta A1. Hoe staan de grootste talenten uit de jeugdopleiding er op dit moment voor?

Natuurlijk valt er deze week nog veel meer te zien en te beleven op Ajax TV. In de programmagids vind je de volledige programmering van Eredivisie Live.

Bekijk hier wanneer Ajax TV wordt uitgezonden op Eredivisie Live