Menu
Deze week op Ajax TV

Deze week op Ajax TV

Er valt voor alle Ajacieden deze week weer heel veel te zien en te genieten op Ajax TV. Van maandag tot en met zaterdag besteedt Ajax TV uitgebreid aandacht aan het verleden, heden en de Toekomst van de club. Deze week onder meer aandacht voor de voorbereiding op het tweede treffen met Slovan Bratislava en de verrichtingen van Jong Ajax en Ajax A1.

Maandag wordt teruggeblikt op de competitiewedstrijd tegen Sparta. Diverse spelers én trainer Martin Jol laten nog eenmaal hun licht schijnen over de doelpuntloze thuiswedstrijd. Voor een goed doel (Quality of Life) lieten vier Ajacieden hun creativiteit de vrije loop en werd de schilderskwast gehanteerd. Welke kunstwerken dit opleverde is te zien in een exclusieve reportage. Maandagavond start Jong Ajax de competitie met een uitwedstrijd tegen Jong AZ. Een samenvatting van het eerste competitieoptreden van de regerend kampioen van de Beloftencompetitie is dinsdag te zien op Ajax TV.

Op dezelfde dag zijn ook de grootste talenten uit de Ajax-jeugdopleiding aan het werk te zien. De ploeg van trainer Frank de Boer opende het seizoen afgelopen weekeinde op de Toekomst met een thuiswedstrijd tegen Sparta A1. De Ajacieden maakten er een doelpuntrijke ouverture van… Een nieuw kijkje achter de Ajax-schermen komt ook van de Toekomst. Ajax TV was present bij de fotoshoot voor de jeugdelftallen. Net als de grote broers van Ajax 1 en Jong Ajax werden op de Toekomst ook de selectiefoto’s van de jeugdelftallen ‘geschoten’.

Woensdag onder meer aandacht voor Cristian Chivu. Met de Roemeen als aanvoerder beleefde Ajax een succesvolle periode. Net als eind jaren zestig al eens gebeurde, is er sinds deze week ook een speciaal blikje Amstel Bier op de markt gebracht. Een reportage vertelt over het heden en verleden van deze bijzondere actie. Naast een portret van Cock Jol zijn de talenten van de A1 alweer opnieuw aan het werk te zien. Ajax A1 speelde dinsdag zijn tweede competitieduel tegen PSV A1. Ook van dit duel een uitgebreide samenvatting.

Op woensdag en donderdag volgt Ajax TV de Ajacieden natuurlijk op de voet tijdens de Europese trip naar Bratislava. Donderdag een reportage over de aankomst van Ajax in Bratislava, de eerste training én de persconferentie van trainer Martin Jol in Slowakije. Ook de vijf doelpunten uit het Europa Leagueduel Ajax – Slovan Bratislava passeren de revue. De reacties van de Ajacieden na de return tegen Slovan zijn vrijdag te zien.

In de rubriek Ajax tegen …. vrijdag een eregalerij van Ajax-treffers tegen Heracles Almelo. Ook wordt uitgebreider teruggeblikt op een historisch duel tussen Heracles Almelo en Ajax. Op zaterdag onder meer een uitgebreide voorbeschouwing, met Martin Jol en twee van zijn spelers, op Heracles Almelo – Ajax.

Natuurlijk valt er deze week nog veel meer te zien en te beleven op Ajax TV. Bekijk hier de volledige programmagids van Eredivisie Live. Hier vind en zie je wanneer Ajax TV wordt uitgezonden.

Bekijk hier wanneer Ajax TV wordt uitgezonden op Eredivisie Live