Menu
Deze week op Ajax TV

Deze week op Ajax TV

Er valt voor alle Ajacieden deze week weer heel veel te zien en te genieten op Ajax TV. Van maandag tot en met zaterdag besteedt Ajax TV uitgebreid aandacht aan het verleden, heden en de Toekomst van de club. Deze week onder meer aandacht voor de Toekomst, NAC Breda en FC Timisoara.

Op maandag is het nagenieten geblazen na de zesklapper tegen NAC Breda. Naast een uitgebreide samenvatting zijn ook de reacties van spelers en trainer Martin Jol te zien. Verder ook beelden van de uitlooptraining, daags na de met 6-0 gewonnen wedstrijd. Naast een historisch item over het oude Ajax-stadion de Meer ook een reportage over de presentatie van het kinderboek 'Ajax wint altijd'. Onder meer Gregory van der Wiel en Siem de Jong vertellen over hun bijdrage aan en (hoofd)rollen in het bijzondere boek van schrijver Edward van de Vendel.

Dinsdag aandacht voor de aanstormende Ajax-talenten in het Toekomstjournaal. Deze week samenvattingen van de (ook al) doelpuntrijke duels van de B1 en D3. Verder een samenvatting van het duel Jong Ajax - Jong FC Groningen en beelden van de training van Ajax 1.

Naast de wekelijkse columnist komt woensdag ook Ajax' teammanager David Endt uitgebreid aan het woord. Onderwerp van zijn verhaal is FC Timisoara, de komende tegenstander in de Europa League. Verder: een algemene voorbeschouwing op Ajax - Timisoara, beelden van het oefenduel tussen Jong Ajax en Ajax A1 plus een top-tien vol toptreffers.

Vanaf donderdag wordt er ook alweer voorbeschouwd op de komende competitiewedstrijd. Zondag staan VVV-Venlo en Ajax tegenover elkaar in de Koel in Limburg. Vrijdag en donderdag uitgebreid aandacht voor de historie van dit duel. Vrijdag ook een registratie van het treffen tussen Ajax en Timisoara, plus reacties van de spelers en trainer. Deze week keerden vier bijzondere en karakteristieke letters terug op het oude nest.... Over welke wereldberoemde letters het hier gaat, is vrijdag ook te zien op Ajax TV. Zaterdag volgt een compilatie van de afgelopen week op Ajax TV.

Natuurlijk valt er deze week nog veel meer te zien en te beleven op Ajax TV. Bekijk daarvoor de volledige programmagids van Eredivisie Live.

Hier vind en zie je wanneer Ajax TV te zien is op Eredivisie Live