Menu
Deze week op Ajax TV

Deze week op Ajax TV

Er valt voor alle Ajacieden deze week weer heel veel te zien en te genieten op Ajax TV. Van maandag tot en met zaterdag besteedt Ajax TV uitgebreid aandacht aan het verleden, heden en de Toekomst van de club. Deze week aandacht voor de verrichtingen in de Eredivisie en het KNVB bekertoernooi.

In de uitzending van maandag 26 oktober veel aandacht voor AZ - Ajax. De Amsterdammers lieten de Alkmaarders na rust volledig kansloos. Onder meer Martin Jol blikt terug op de glansrijk gewonnen topper. Ajax TV was op maandag ook bij de uitlooptraining van de Ajacieden op de Toekomst. Doelman Maarten Stekelenburg genoot na de oefensessie en voor de camera van Ajax TV nog eens extra na. In een eerder opgenomen interview kijkt Jol alvast vooruit naar de komende Klassieker. Daarnaast ook tien mooie goals uit de rijke historie van Ajax - Feyenoord. In de aanloop naar de thuiswedstrijd tegen Feyenoord zijn dagelijks mooie treffers te zien uit de historie van de Klassieker.

Dinsdag 27 oktober aandacht voor Jong ADO Den Haag - Jong Ajax. Na afloop de reacties van trainer Pieter Huistra en enkele Jong Ajacieden. Daarnaast krijgt het Toekomstjournaal ruim baan. Deze week in het Toekomstjournaal aandacht voor de Ajax-talenten uit de A2 en C2. De A2 wist het overwicht op stadgenoot op AFC A1 niet uit te drukken in royale cijfers. De wijze waarop de zege tot stand kwam, loog er echter niet om en was oogstrelend te noemen. De C2 speelde ook een onvervalste stadsderby. Tegen DWS bereikten de Ajacieden van trainer Arnold Mühren wél overtuigende cijfers. Ook in deze uitzending dus weer tien fraaie goals uit de Klassieker.

De woensdag (28 oktober) staat gedeeltelijk in het teken van de bekerwedstrijd tegen FC Dordrecht. Ajax kruist de degens met de Zuid-Hollanders op donderdagavond. In de uitzending beelden van de persconferentie waarin Jol vooruitblik op het duel in het KNVB bekertoernooi. Ook beelden van het tot nu toe laatste bekeroptreden van de Ajacieden, in Apeldoorn tegen AGOVV. Naast de tien memorabele treffers uit de Klassieker, ook aandacht voor de memorabele prestatie die Ruud Geels ooit leverde tegen de Rotterdammers. Op 1 november 1975 sloeg de spits liefst vijf keer toe tegen de aartsrivaal. Op Ajax TV een uitgebreide terugblik op dit historische Ajax-moment.

Ook donderdag 29 oktober staat (groten)deels in het teken van de Klassieker. In de Wedstrijd van Toen aandacht voor de play-offwedstrijden die Ajax in 2006 speelde tegen de Rotterdammers. Na de teleurstellende resultaten in de reguliere competitie (tegen de Rotterdammers), namen de Ajacieden in de play-offs alsnog ongezouten wraak. Jan Vertonghen en teammanager David Endt blikken terug op de prestaties uit dat seizoen in de Klassieker.

Blijven de Ajacieden op koers richting hun achttiende nationale beker? Op vrijdag 30 oktober is het resultaat te zien in de uitgebreide samenvatting van FC Dordrecht - Ajax. Ook na dit duel natuurlijk reacties vanuit de selectie. Verder ook beelden van de persconferentie voor Ajax - Feyenoord. Martin Jol en (minstens) twee van zijn Ajacieden blikken vooruit op de naderende Klassieker.

Zaterdag 31 oktober worden de beste interviews, reportages en historische items van de afgelopen week opnieuw herhaald op Ajax TV.

En verder…

Hoe Ajax het er tegen de Feyenoorders van af bracht is maandag 2 november te zien. Naast een lange samenvatting natuurlijk ook de reacties van Martin Jol en (minstens twee van) zijn Ajacieden. Daarnaast ook beelden van de uitlooptraining van de Ajacieden op de Toekomst.

Dinsdag 3 november een nieuwe aflevering van het Toekomstjournaal. Welke Ajacieden ditmaal aan het werk te zien zijn, wordt later bekend. Verder ook uitgebreid aandacht voor de Jong Willem II - Jong Ajax. Dit duel in de Eredivisie voor Beloftenteams wordt daags na de wedstrijd in samenvatting uitgezonden.

De uitzendingen op woensdag en donderdag (4 en 5 november) staan vooral in het teken van de Europa League-wedstrijd tegen Dinamo Zagreb. Verschillende selectieleden zullen exclusief voor Ajax TV vooruitblikken op dit Europese duel dat in Kroatië wordt gespeeld. Vrijdag 6 november een samenvatting van Dinamo Zagreb - Ajax.

* Onderwerpen onder voorbehoud

Natuurlijk valt er deze week nog veel meer te zien en te beleven op Ajax TV. Bekijk hier de volledige programmagids van Eredivisie Live.

Hier vind en zie je wanneer Ajax TV wordt uitgezonden.