Menu
Deze week op Ajax TV

Deze week op Ajax TV

Er valt voor alle Ajacieden deze week weer heel veel te zien en te genieten op Ajax TV. Van maandag tot en met zaterdag besteedt Ajax TV uitgebreid aandacht aan het verleden, heden en de Toekomst van de club.

Op maandag is een uitgebreide samenvatting te zien van Roda JC - Ajax. Na afloop blikken trainer Martin Jol en twee spelers terug op het onbeslist gebleven competitieduel. Vandaag nog veel meer Martin Jol, want Ajax TV had eerder al een uitgebreid interview met de Scheveninger. De Ajacied vertelt onder meer over de jeugd en de Toekomst.

Dinsdag krijgt het Toekomstjournaal ruim baan. Ajax D1 en A1 komen aan bod. Verder ook een aflevering uit de serie trainersportretten die Ajax TV onlangs maakte. Ook dit keer passeren verschillende trainers uit de jeugdopleiding de revue. Vanaf de Toekomst ook een uitgebreide samenvatting, met reacties na afloop, van de wedstrijd van Jong Ajax. De Beloften troffen Jong Vitesse/AGOVV tegenover zich.

De tien fraaiste doelpunten van Urby Emanuelson zijn terug te zien op woensdag. Ook een exclusief interview met Gabri. De lang geblesseerde middenvelder is op de goede weg terug! Een sprong terug in het verleden, brengt de kijker bij Barry Hulshoff. Hoe vergaat het de stoere verdediger die in de jaren zeventig furore maakte met het gouden Ajax? Verder een reportage over Lucky Ajax. Het selecte gezelschap Ajacieden speelde een wedstrijd in Blaricum.

De donderdag staat weer geheel in het teken van een memorabele wedstrijd uit de clubhistorie.

Vrijdag aandacht voor het Nederlands elftal voor spelers onder de 17 jaar. De jeugdinternationals bereiden zich voor op de deelname aan het WK in Nigeria. In de selectie zijn maar liefst zeven Ajacieden opgenomen. Reden voor Ajax TV om de persdag te bezoeken van de jeugdploeg en vooruit te blikken met de Ajacieden op de mondiale. De slipcursus die Jong Ajax kreeg in Rosmalen komt ook voorbij. Daarnaast is een selectiespeler te zien is met een gigantische puzzel... Of het een bijzondere hobby betreft is vrijdag te zien.

Op zaterdag een compilatie van de hoogtepunten van de afgelopen week op Ajax TV.

Natuurlijk valt er deze week nog veel meer te zien en te beleven op Ajax TV. Bekijk hier de volledige programmagids van Eredivisie Live.

Hier vind en zie je wanneer Ajax TV wordt uitgezonden.