Menu
Deze week op Ajax TV

Deze week op Ajax TV

Er valt voor alle Ajacieden deze week weer heel veel te zien en te genieten op Ajax TV. Van maandag tot en met zaterdag besteedt Ajax TV uitgebreid aandacht aan het verleden, heden en de Toekomst van de club. Deze week onder meer aandacht voor de bekerduels van Jong Ajax en Ajax 1, de Toekomst en de Wereldbekerfinale uit 1972.

Maandag komen de vier treffers van Luis Suarez uit het treffen met VVV nog een keer voorbij. Naast een uitgebreide samenvatting van de wedstrijd in de Koel ook reacties van onder meer dé hoofdrolspeler zelf en zijn trainer Martin Jol. Daarnaast ook een voorbeschouwing op de komende bekerwedstrijd van Jong Ajax, in Alkmaar tegen landskampioen AZ. AZ en Jong Ajax staan dinsdag vanaf 20.45 uur tegenover elkaar. Ajax en Amstel tekende afgelopen week een mooi contract. Onder meer Ajax’ commercieel directeur Henri van der Aat licht de verbintenis toe.

Op dinsdag een interview met Vurnon Anita, een van de opvallendste Ajacieden uit de met 0-4 gewonnen wedstrijd tegen VVV. In het Toekomstjournaal een spectaculair duel van Ajax A1 (tegen AZ A1) plus een doelpuntenfestijn van de E2. Vlak voor de aftrap van AZ – Jong Ajax een historisch overzicht van Jong Ajax / Ajax 2 in het bekertoernooi.

Woensdag op Ajax TV een samenvatting van het bekerduel in Alkmaar en reacties na afloop. Een sprong terug in de tijd voert terug naar de Wereldbekerwinst op Independiente uit 1972. Terug in het heden (en recente verleden) vertolkt Urby Emanuelson een hoofdrol als zijn tien mooiste doelpunten nog eens de revue passeren.

Een dag later is er ruim aandacht voor een historische bekerfinale. De bekerfinale AZ – Ajax uit 2007 komt in deze bekerweek nog een keer voorbij. Deze donderdag strijden Ajax en AGOVV ook om een plek in de volgende ronde van het KNVB Bekertoernooi.

Vrijdag volgen de hoogtepunten van AGOVV – Ajax en wordt alweer vooruitgeblikt op de hervatting van de competitie. Zondag staat de thuiswedstrijd tegen ADO Den Haag op het programma. Martin Jol en twee van zijn selectiespelers kijken vooruit naar de ontmoeting met de Hagenaars. In de voorbeschouwing ook een overzicht van de opvallendste ontmoetingen tussen Ajax en de roemruchte club uit Den Haag.

Zaterdag zijn de fraaiste reportages van de afgelopen dagen nogmaals te zien op Ajax TV.

Natuurlijk valt er deze week nog veel meer te zien en te beleven op Ajax TV. Bekijk hier de volledige programmagids van Eredivisie Live.

Hier vind en zie je wanneer Ajax TV wordt uitgezonden.