Menu
Deze week op Ajax TV

Deze week op Ajax TV

Er valt voor alle Ajacieden deze week weer heel veel te zien en te genieten op Ajax TV. Van maandag tot en met zaterdag besteedt Ajax TV uitgebreid aandacht aan het verleden, heden en de Toekomst van de club. Deze week onder meer veel doelpunten vanaf de Toekomst en de tien mooiste doelpunten van John van ‘t Schip en Dario Cvitanich.

Op maandag een uitgebreid interview met trainer Martin Jol. De Ajacied praat uitgebreid over de laatste ontwikkelingen op en rondom de Ajax-velden. Op de dag waarop de overgang van assistent-trainer John van ’t Schip is afgerond, een fraaie top-tien van deze Ajacied. De tien mooiste doelpunten die Van ’t Schip ooit maakte in het Ajax-shirt zijn een mooi eerbetoon aan de Ajacied die zijn geluk beproeft als hoofdtrainer in Australië. Naast een kort item waarin enkele jeugdtrainers worden voorgesteld, ook een historische reportage over de laatste wedstrijd die Ajax speelde in het oude stadion de Meer.

De dinsdag is traditioneel dé dag waarop de Toekomst centraal staat. Of beter gezegd: dinsdag is dé dag waarop de elftallen uit de jeugdopleiding én Jong Ajax zich presenteren. Naast een uitgebreide samenvatting van Jong Heerenveen/Emmen – Jong Ajax, ook aandacht voor de duels van de B2 en D2. De D2 zorgde voor een onvervalste doelpuntenregen boven de Toekomst. De ploeg van de trainers Dennis Bergkamp en Heini Otto sloeg liefst dertien keer toe tegen Hollandia D1…

Wie de selectie van Jong Ajax aan het werk wil zien tijdens een slipcursus kan woensdag terecht op Ajax TV. De cursuscapriolen van de Ajacieden komen in reportagevorm voorbij. Naast de top-tien met mooie doelpunten van Dario Cvitanich ook een item over de kersverse Bobby Haarms Tribune op de Toekomst. Afgelopen zomer kreeg de hoofdtribune de naam van dit clubicoon.
Ajax TV bezocht ook de Ajacieden die binnenkort met Oranje onder 17 jaar afreizen naar Nigeria. In het Afrikaanse land wordt van 24 oktober tot en met 15 november het WK voor spelers tot 17 jaar gespeeld. Wij spraken alvast met enkele geselecteerde Ajacieden.

Donderdag krijgt een historische Ajax-wedstrijd ruim baan op de clubzender. Verder ook beelden van de training van de Ajacieden.

Op vrijdag wordt er alweer uitgebreid voorbeschouwd op de komende competitiewedstrijd. Zaterdag staat Ajax – Willem II op het programma. Het duel wordt vanaf 18.45 uur gespeeld in de Amsterdam ArenA. In de aanloop naar het competitieduel blikt onder meer Martin Jol vooruit op het treffen met de Tricolores. Jan-Arie van der Heijden bekijkt het treffen in Amsterdam door een Willem II-bril. De Ajacied is dit seizoen door de Amsterdammers verhuurd aan de club uit Tilburg. Tenslotte ook aandacht voor eerder gespeelde ontmoetingen tussen Ajax en Willem II. Beide clubs delen een lange historie. De gedeelde geschiedenis heeft vele, mooie doelpunten opgeleverd.

Op zaterdag worden de leukste items van de afgelopen week nog een keer herhaald.

Natuurlijk valt er deze week nog veel meer te zien en te beleven op Ajax TV. Bekijk hier de volledige programmagids van Eredivisie Live.

Hier vind en zie je wanneer Ajax TV wordt uitgezonden.