Menu
Deze week op Ajax TV

Deze week op Ajax TV

Er valt voor alle Ajacieden deze week weer heel veel te zien en te genieten op Ajax TV. Van maandag tot en met zaterdag besteedt Ajax TV uitgebreid aandacht aan het verleden, heden en de Toekomst van de club. Deze week onder meer aandacht voor Ajax A1, Ajax - sc Heerenveen, Jong Ajax en Jörgen Raymann.

Een overzicht van maandag 16 november tot en met vrijdag 27 november.

Op maandag 16 november vooral aandacht voor de A-selectie én de verrichtingen van het vlaggenschip van de jeugdopleiding, de A1. Zaterdag bekroonde Ajax A1 een glansoptreden in het bekertoernooi tegen AZ A1 met een riante zege. Ajax TV was er op de Toekomst bij en maakte een uitgebreide reportage. Verder ook beelden van de ochtendtraining van de selectiespelers, een exclusief interview met Martin Jol en een portret van Jong Ajacied Randel Shakison.

Dinsdag 17 november krijgt het Toekomstjournaal weer ruim baan. De B1 scoorde er lustig op los tegen NAC B1, terwijl ook de Ajacieden uit de D1 een mooie zege boekten. Ook veel aandacht voor Jong Ajax, dat een avond eerder in het bekertoernooi voor Beloften een uitwedstrijd speelde tegen Jong RBC Roosendaal. Een lange samenvatting van dit bekertreffen. Met na afloop onder meer een analyse van coach Pieter Huistra.

Woensdag 18 november opent Bryan Roy het bijzondere, extra speelveldje in de Amsterdam ArenA. Op het mini-voetbalveld, dat mede mogelijk is gemaakt door hoofdsponsor AEGON, kunnen partijen van 5 tegen 5 worden gespeeld. Ook aandacht voor de contractondertekening van een bijzondere Ajacied die nu al op de Toekomst actief is. Verder: de column van Ajax-supporter Jörgen Raymann en een top-tien boordevol fraaie Ajax-doelpunten.

De donderdag staat wekelijks in het teken van een historische wedstrijd van Ajax. Donderdag 19 november een terugblik op Ajax - Heerenveen, de bekerfinale uit 1993. Onder meer Danny Blind blikt terug op deze memorabele finale.

Vanaf vrijdag 20 november wordt vooruitgeblikt op de komende krachtmeting – dit keer in competitieverband – met Heerenveen. De Friezen zijn zondag vanaf 14.30 uur de tegenstander in de ArenA. Selectiespelers én trainer Martin Jol verzorgen een voorbeschouwing. Daarnaast ook beelden van eerder gespeelde ontmoetingen. Ajax en Heerenveen vochten al vele, doelpuntrijke ontmoetingen uit.

Op zaterdag 21 november worden de leukste en meest spraakmakende items van afgelopen week nogmaals herhaald op Ajax TV.

Maandag 23 november is een uitgebreide samenvatting te zien van Ajax - Heerenveen. Martin Jol en twee van zijn Ajacieden verzorgen een terugblik op de (hopelijk) succesvolle ontmoeting.

Op dinsdag 24 november een kakelvers Toekomstjournaal plus een portret van een Jong Ajacied. De hoofdmoot van deze uitzending wordt gevormd door de ‘kleine’ Klassieker: Jong Feyenoord - Jong Ajax. Coach Pieter Huistra en twee Jong Ajacieden verzorgen de nabeschouwing op deze Klassieker.

Donderdag 26 november aandacht voor een historische wedstrijd uit het Ajax-archief.

Vanaf vrijdag 27 november een voorbeschouwing op Vitesse - Ajax. Als opwarmertje voor het treffen in Arnhem ook beelden van eerder gespeelde ontmoetingen tussen de Arnhemmers en Amsterdammers.

* Onderwerpen onder voorbehoud

Natuurlijk valt er deze week nog veel meer te zien en te beleven op Ajax TV. Bekijk hier de volledige programmagids van Eredivisie Live.

Hier vind en zie je wanneer Ajax TV wordt uitgezonden.