Menu
Deze week op Ajax TV

Deze week op Ajax TV

Er valt voor alle Ajacieden deze week weer heel veel te zien en te genieten op Ajax TV. Van maandag tot en met zaterdag besteedt Ajax TV uitgebreid aandacht aan het verleden, heden en de Toekomst van de club. Deze week onder meer aandacht voor Sjaak Swart, Johnny Rep, Ajax - NAC én Urby Emanuelson.

Maandag krijgen twee befaamde oud-Ajacieden ruim baan. In een historische bijdrage komt Mister Ajax Sjaak Swart voorbij. En hoe is het met Johnny Rep? De aanvaller, die onder meer Ajax in de Europa Cup I-finale van 1973 voorbij Juventus kopte, geeft zelf het antwoord. Verder: de top 10 van Tijjani Babangida en beelden van de maandagtraining. Na de oefensessie sprak Ajax TV exclusief met Urby Emanuelson.

Op dinsdag traditioneel beelden van Ajax-talenten op de Toekomst. In het Toekomstjournaal dit keer aandacht voor de E1 van Ajax. De talenten van trainer Casimir Westerveld bonden in de eerste competitieronde de strijd aan met de D1 van FC Castricum. Onder meer ook aandacht voor de nagelnieuwe Sony-schermen in de Amsterdam ArenA. Ook de nieuwste Ajax-leden komen ruimschoots aan bod. Afgelopen week werden nieuwe Ajacieden lid van de club. Op Ajax TV een sfeerreportage van een bijzondere introductieavond.

De wedstrijd tussen Ajax en Real Madrid, in het seizoen 1995/1996, verdient het predikaat Klassieker. Woensdag toont Ajax TV hoogtepunten uit deze Klassieker.

Donderdag een extra gevarieerd aanbod van Ajax-filmpjes. Wat te denken van het NK footgolf, waar ook een opvallende oud-Ajacied acte de presence gaf? Een columnist vertelt een opvallend Ajax-verhaal en de Klassieke Veteranen laten op de Toekomst zien het voetballen nog lang niet verleerd te zijn. Jong Ajax bracht om een speciale reden en bijzonder bezoek… Waar de selectie van de trainers Pieter Huistra en Fred Grim opdook? Donderdag is het antwoord te zien.

Met het steeds dichterbij komen van Ajax – NAC Breda wordt langzaam maar zeker gefocust op het vervolg in de Eredivisie. Op de persdag voor Ajax – NAC vertelt trainer Martin Jol over de komende opponent in de Amsterdam ArenA. Verder deze vrijdag historische hoogtepunten uit de vele, eerder gespeelde edities van Ajax – NAC.

Natuurlijk valt er deze week nog veel meer te zien en te beleven op Ajax TV. Bekijk daarvoor de volledige programmagids van Eredivisie Live.

Hier vind en zie je wanneer Ajax TV wordt uitgezonden.