Menu
Deze week op Ajax TV

Deze week op Ajax TV

Er valt voor alle Ajacieden deze week weer heel veel te zien en te genieten op Ajax TV. Van maandag tot en met zaterdag besteedt Ajax TV uitgebreid aandacht aan het verleden, heden en de Toekomst van de club. Deze week komen onder meer Luis Suarez.


Maandag wordt uitgebreid teruggeblikt op de met 4-1 gewonnen thuiswedstrijd tegen RKC Waalwijk. Naast beelden van de eerste thuiswedstrijd van dit seizoen, zijn ook de reacties van Martin Jol, Luis Suarez en Ajacied van de Wedstrijd Gregory van der Wiel te zien.

Luis Suarez speelde met zijn hattrick natuurlijk een hoofdrol tegen RKC Waalwijk. De aanvaller plaatst zich in een bijzonder rijtje Ajacieden die in de clubgeschiedenis ook al eens drie keer achtereen scoorden. Ajax TV gaat terug in de tijd en laat enkele veelscorende voorgangers van Suarez zien.

Edgar Manucharyan vervolgt zijn voetballoopbaan, op huurbasis bij HFC Haarlem. De Armeen vertelt over zijn (tijdelijke) transfer naar de club uit de Spaarnestad.

Natuurlijk blijven ook de laatste ontwikkelingen op de Toekomst niet onderbelicht. Jong Ajacied Nathaniël Will werkte afgelopen week mee aan een heel bijzondere fotoshoot. De D2, dit jaar het elftal van Heini Otto en Dennis Bergkamp, is gevolgd tijdens de eerste trainingsdag van het nieuwe seizoen.

Later deze week komt de naderende topper tegen PSV steeds meer centraal te staan. Ajax TV duikt opnieuw in de historie en vertoont een ‘historische’ PSV – Ajax. Vrijdag kijken de Ajacieden van nu uitgebreid vooruit op de topper in Eindhoven.

Natuurlijk valt er deze week nog veel meer te zien en te beleven op Ajax TV. In de programmagids van vind je de volledige programmering van Eredivisie Live.

Hier vind en zie je wanneer Ajax TV wordt uitgezonden.