Menu
Deze week op Ajax TV

Deze week op Ajax TV

Er valt voor alle Ajacieden deze week weer heel veel te zien en te genieten op Ajax TV. Van maandag tot en met zaterdag besteedt Ajax TV uitgebreid aandacht aan het verleden, heden en de Toekomst van de club. Deze week onder meer veel doelpunten vanaf de Toekomst en een uitgebreide vooruitblik op Anderlecht – Ajax.

Maandag wordt er uitgebreid terug geblikt op de gewonnen thuiswedstrijd tegen ADO Den Haag. De drie Amsterdamse treffers plus de fraaiste acties van Luis Suarez komen voorbij, waarna onder meer trainer Martin Jol en Demy de Zeeuw een korte nabeschouwing verzorgen. Daags na de wedstrijd was Ajax TV ook bij de uitlooptraining op de Toekomst. Na de oefensessie werd Dennis Rommedahl geïnterviewd.

In het Toekomstjournaal op dinsdag beelden van de B2 en F1 uit de jeugdopleiding van Ajax. Op de Toekomst stonden de B-junioren tegenover HFC Haarlem. De F1 was gastheer voor SV Bijlmer. Vooral de F-pupillen van trainer Dennis de Haan schoten flink uit hun slof tegen de stadgenoten.

De woensdag staat grotendeels in het teken van de komende Europa League-wedstrijd tegen Anderlecht. In Brussel werden de oud-Ajacieden Jelle van Damme en Mbarak Boussoufa opgezocht. Hoe wordt vanuit Belgisch perspectief naar de komende wedstrijd uitgekeken? Naast tien fraaie Ajax-treffers ook beelden van de jeugdclinic die vorige week werd gehouden op de Toekomst.

Op de dag van Anderlecht – Ajax (donderdag) is op Ajax TV een memorabele wedstrijd uit de clubhistorie terug te zien. Of de Ajacieden donderdagavond ook historie hebben geschreven tegen de Brusselaars, is vrijdag te zien. Die dag is een uitgebreide samenvatting van het Europese duel terug te zien. Na afloop natuurlijk de reacties van de Ajacieden. De vrijdag staat ook alweer in het teken van het vervolg voor Ajax in de Eredivisie. Roda JC is zondag de gastheer voor de Ajacieden. Oude beelden van eerdere edities van Roda JC – Ajax passeren onder meer de revue.

Natuurlijk valt er deze week nog veel meer te zien en te beleven op Ajax TV. Bekijk hier de volledige programmagids van Eredivisie Live.

Hier vind en zie je wanneer Ajax TV wordt uitgezonden.