Menu
Deze week op Ajax TV

Deze week op Ajax TV

Er valt voor alle Ajacieden deze week weer heel veel te zien en te genieten op Ajax TV. Van maandag tot en met zaterdag besteedt Ajax TV uitgebreid aandacht aan het verleden, heden en de Toekomst van de club. Deze week komen onder meer de verbouwing van de Toekomst en de hoogtepunten van FC Groningen - Ajax voorbij.

Enkele hoogtepunten van deze nieuwe week op Ajax TV:

De hoogtepunten van FC Groningen - Ajax (0-2) en de reacties van de Ajacieden na afloop worden op maandag uitgebreid in beeld gebracht. Verder deze dag ook beelden van de uitlooptraining op de Toekomst en een interview met keeper Maarten Stekelenburg. Jong Ajax bereidt zich nog voor op de eerste competitiewedstrijd. De Amsterdamse Beloftenploeg oefende afgelopen weekeinde tegen Hollandia. Beelden van deze wedstrijd zijn vandaag ook te zien op Ajax TV.

Verder deze week aandacht voor de verbouwing van de Toekomst plus het onlangs verschenen jaarboek van het seizoen 2008-2009. Ajax’ teammanager en schrijver David Endt vertelt uitgebreid over zijn zeventiende officiële Ajax-jaarboek. In de rubriek Hoe Is Het Met? ging Ajax TV op bezoek bij John O’Brien.

Natuurlijk wordt in de loop van de week uitgebreid vooruitgeblikt op de tweede competitiewedstrijd en eerste thuiswedstrijd van Ajax 1. Zaterdag is RKC Waalwijk vanaf 18.45 uur de tegenstander in de Amsterdam ArenA. Naast Martin Jol verzorgen ook verschillende spelers een voorbeschouwing. De historische beelden van eerdere edities van Ajax - RKC ontbreken evenmin.

Bekijk hier de volledige programmagids van Eredivisie Live. Hier vind en zie je wanneer Ajax TV wordt uitgezonden.