Menu
Directieleden Ajax bezoeken Darko

Directieleden Ajax bezoeken Darko

Over belangstelling heeft Ajax-supporter Darko weinig klagen. Woensdagmiddag ontving de Ajax-supporter Rik van den Boog en Henri van der Aat in zijn unieke Fan Box op het bordes van de Stadsschouwburg aan het Leidseplein in Amsterdam. De directieleden van Ajax speelden onder meer een partijtje tafelvoetbal met de Ajacied, maar hadden ook oog voor het unieke uitzicht. vanuit zijn 'glazen huis'.

Darko toonde zich een goed gastheer voor zijn bezoekers. De Ajacied is ook in dit opzicht al aardig getraind. Eerder kreeg Darko onder meer al Richard Witschge, Stefan Pettersson, Mister Ajax Sjaak Swart en Joop Leeuwendaal (zanger van de Ajax Marsch) op de koffie. Diverse media hebben inmiddels aandacht besteed aan de bijzondere actie van Ajax-hoofdsponsor AEGON. Donderdag komt Ajax-clubmascotte Lucky samen met Bryan Roy op bezoek. Het bezoek van Lucky is gekoppeld aan een spandoekenwedstrijd.

Darko verblijft tot en met zondag in de Ajax Fan Box. Vanaf het bordes staat de Ajacied via alle moderne communicatiemiddelen in contact met de buitenwereld. Via livestreaming, Twitter en chat houdt hij alle Ajacieden via hartvoorajax.nl op de hoogte.

Ajax kan zondag in Nijmegen, bij een misstap van concurrent FC Twente, de dertigste landstitel behalen. Om hier naar toe te leven is Ajax’ hoofdsponsor AEGON de bijzondere actie met Darko op het bordes gestart.

Tekst en foto's: Ajax.nl

Lees hier alles over de spandoekenwedstrijd en het bezoek van Lucky

Volg Darko op hartvoorajax.nl

Darko heeft deze dagen, misschien wel, het mooiste uitzicht van heel Nederland. Darko heeft deze dagen, misschien wel, het mooiste uitzicht van heel Nederland.
Dag 5 van een wel heel bijzonder verblijf... Dag 5 van een wel heel bijzonder verblijf...