Menu
Diverse groepjes tijdens training

Diverse groepjes tijdens training

Op een zonnige Toekomst werd er op de eerste dag van de week vol frisheid getraind richting Ajax – NAC aankomende zaterdag. Met nog steeds een uitgedunde Ajax-selectie – enkele internationals spelen dinsdag een interland met hun nationale team – werkten de Ajacieden in diverse groepjes een oefensessie af.

De veldspelers Darko Bodul, Oleguer, Thimothée Atouba, Nicolas Lodeiro, Rasmus Lindgren en André Ooijer kregen onder andere een conditionele- en flexibiliteittraining voorgeschoteld. De doelmannen Ronald Graafland en Jordy Deckers trainden apart met keeperstrainer Carlo l’Ami.

Siem de Jong, die herstellende is van een hamstringblessure, werkte een individuele training af met fysiotherapeut Jos Kortekaas. De speler raakte vorige week geblesseerd tijdens een training van Jong Oranje.

Ook Mido trainde apart met fysiotherapeut Frank van Deursen. In een uitgebreid interview met Ajax TV geeft Mido aan deze week aan te sluiten bij het eerste elftal.

Bekijk de reportage van Mido later op Ajax TV


Foto’s en tekst: Ajax.nl

Het kleine groepje Ajacieden werkte onder andere een positiespel af. Het kleine groepje Ajacieden werkte onder andere een positiespel af.
Oleguer en Nicolas Lodeiro luisteren aandachtig naar de uitleg. Oleguer en Nicolas Lodeiro luisteren aandachtig naar de uitleg.
Siem de Jong, herstellende van een hamstringblessure, trainde met fysiotherapeut Jos Kortekaas. Siem de Jong, herstellende van een hamstringblessure, trainde met fysiotherapeut Jos Kortekaas.
Mido trainde apart met fysiotherapeut Frank van Deursen. Mido trainde apart met fysiotherapeut Frank van Deursen.
De doelmannen Graafland en Deckers werkten een oefensessie af met keeperstrainer Carlo l'Ami. De doelmannen Graafland en Deckers werkten een oefensessie af met keeperstrainer Carlo l'Ami.
Lodeiro sprint vooruit tijdens de conditionele training. Lodeiro sprint vooruit tijdens de conditionele training.
Trainer Martin Jol houdt de tijd goed in de gaten. Trainer Martin Jol houdt de tijd goed in de gaten.
André Ooijer kijkt gefocust vooruit. André Ooijer kijkt gefocust vooruit.