Menu
Diverse prominenten bij Foundation Run

Diverse prominenten bij Foundation Run

Siem de Jong verricht zondag het startschot tijdens de eerste editie van de Ajax Foundation Run. De voormalig aanvoerder van Ajax schiet de wedstrijd over 5 kilometer in gang. Later op de dag verricht hoofd jeugdopleiding Wim Jonk het startschot bij de 10 kilometer. Edwin van der Sar is een van de deelnemers aan de run voor het goede doel.

Tijdens de Ajax Foundation Run zullen tal van Ajax-prominenten aanwezig zijn. Ronald de Boer, Bryan Roy en Daphne Koster (aanvoerder Ajax Vrouwen) behoren tot het team van begeleiders van de verschillende VIP-teams.

Siem de Jong verricht het startschot bij de 5 kilometer. Het vrouwenteam van Ajax heeft zich ingeschreven voor deze afstand. Ook Wim Jonk loopt de 5 kilometer. Kort na de finish verricht hij startschot bij de 10 kilometer. Een van de prominente deelnemers aan de 10 kilometer is Edwin van der Sar.

Het is nog mogelijk om je in te schrijven voor de Ajax Foundation Run. Deelnemers kunnen tot donderdag 12:00 uur op de speciale website van de Ajax Foundation Run terecht. Op zondag is er vanaf 10:30 uur ook nog een mogelijkheid tot na-inschrijving bij de ArenA (ter hoogte van ingang Noord B).

Wil je de deelnemers komen aanmoedigen? Zoek dan een plaats langs het parcours of bekijk de finish van de verschillende afstanden vanaf de tribune van de ArenA. Via ingang B heb je gratis toegang tot de tribune.

Inschrijven Ajax Foundation Run