Menu
Doe mee aan Ajax Camps & Clinics

Doe mee aan Ajax Camps & Clinics

Na een succesvol 2010 worden de Ajax Camps & Clinics in 2011 bij nog meer amateurclubs gehouden. Je kunt je vanaf nu inschrijven voor een dag trainen als een Ajacied bij jou in de buurt.

Train en speel een dag als echte Ajax-jeugdspeler bij Ajax op locatie bij een amateurclub bij jou in de buurt! De trainingen van de 1-daagse clinic zijn gebaseerd op de trainingen die dagelijks aan de Ajax-jeugd wordt gegeven. Tussen de middag is er een sportlunch in de kantine van de club.
Zoals iedere training, bestaat het laatste gedeelte uit partijvormen. Na de training volgt er een spectaculaire voetbalclinic waarbij alle vaardigheden die in de trainingen zijn geoefend worden omgezet in spelvormen.

Nieuw! Dé Ajax Camps & Clinics-cadeaubon

Wil jij iemand een dag of week trainen bij Ajax cadeau geven? Schrijf je dan in via de website en download hier de originele Ajax Camps cadeaubon of hier de Ajax Clinics cadeaubon.

Ajax Camps & Clinics nu ook op Facebook , Twitter en Hyves

Sinds kort kan je Ajax Camps & Clinics ook volgen via Facebook, Twitter en Hyves. Hier vind je onder meer foto’s en video’s van jouw camp of clinic. Je kunt ook je eigen filmpjes met doelpunten en Ajax-moves uploaden. Tevens zijn er maandelijks prijsvragen waarbij je kans maakt op een gratis Ajax Clinics.

Stel je vraag aan hoofdtrainer Rob Witschge en win een Ajax Camps & Clinics bal

Uit de vele inzendingen heeft Witschge één vraag uitgekozen om te beantwoorden:
Merel Baas (10) vroeg: ,,Waarom worden de Ajax Camps & Clinics altijd op kunstgras gehouden?”
Witschge: ,,Hier zijn verschillende redenen voor. Op een kunstgrasveld kunnen we bijna altijd spelen. Hierdoor kunnen de Ajax Camps & Clinics bijna altijd doorgaan en hoeven we niemand teleur te stellen. De andere reden is dat we veel techniekoefeningen doen. Op kunstgras hebben we geen last van hobbels en kuilen, waardoor de techniektrainingen nog beter uitgevoerd kunnen worden door alle deelnemers.”

Wil je meer informatie, je opgeven voor de speciale Ajax Camps & Clinics-nieuwsbrief of een vraag stellen aan Rob Witschge kijk dan op de site van Ajax Camps & Clinics.

Tekst en foto: Ajax.nl

Website Ajax Camps & Clinics