Menu
Doe mee aan een toernooi en training van het Nederlands vrouwenelftal!

Doe mee aan een toernooi en training van het Nederlands vrouwenelftal!

Alle meiden die lid zijn van de Ajax Kids Club opgelet! Hou jij van voetbal? Of wil je het graag leren? Geef je dan nu op voor een exclusieve training van de bondscoach en speelsters van het Nederlands vrouwenelftal op het jeugdcomplex van Ajax: De Toekomst!

Op dit moment voetballen er 81.000 meisjes en vrouwen in Nederland. Wereldwijd zijn dit er 45 miljoen. Wij vinden het erg leuk als er nog meer meisjes gaan voetballen in Nederland. Daarom organiseren wij woensdagmiddag 19 april in samenwerking met de KNVB een meisjesvoetbaltoernooi en een spetterende training van de bondscoach Vera Pauw en een aantal speelsters.

Tien kids hebben de mogelijkheid om na afloop van de dag de unieke persconferentie bij te wonen. Heb jij een goede vraag aan Vera Pauw of één speelsters van het nationale vrouwenelftal? Stuur deze dan samen met jouw aanmelding en misschien word jij wel uitgekozen om jouw vraag te stellen!

Wil jij, jouw zusje, buurmeisje of vriendinnetje meedoen? Geef je dan nu op door een email te sturen naar kidsclub@ajax.nl o.v.v. jouw Kids Club-nummer en telefoonnummer.
Je kan je aanmelden tot vrijdag 7 april. Na jouw aanmelding ontvang je van ons bericht met verdere informatie.