Menu

Doe mee aan het Indoor Challenge Toernooi

Vind jij de winterstop ook altijd zo lang duren? Doe dan mee aan het Indoor Challenge Toernooi voor de jeugd! Dit zaalvoetbaltoernooi vindt plaats op zaterdag 19 januari 2002 en is speciaal voor leden van de Ajax Kids Club en/of Supportersvereniging Ajax in de leeftijds-categorie 8 tot en met 13 jaar.

Naast het toernooi is er ook een aantal andere activiteiten waaraan je mee kunt doen. Kortom, je hoeft je deze dag geen seconde te vervelen! Dit geldt natuurlijk ook voor je ouders en alle anderen die jou komen aanmoedigen. Want ook voor degenen die niet mee doen, is er ook genoeg te beleven.

Vriendje of vriendinnetje mee? Wil je vriendje of vriendinnetje ook meedoen aan dit toernooi, maar is hij/zij geen lid van de Ajax Kids Club of van de Supportersvereniging Ajax? Dan kun je hem/haar gewoon opgeven als jouw introducé. Zoals je weet, hebben leden nu eenmaal een streepje voor en zullen leden als eerste worden geplaatst. Het dus kan gebeuren dat je vriendje/vriendinnetje die geen lid is, niet mee kan doen aan het toernooi.

Doe mee! Lijkt het je te gek om mee te doen aan dit speciale zaalvoetbaltoernooi en ben je tussen de 8 en 13 jaar? Stuur dan bijgaand inschrijfformulier zo snel mogelijk aan ons op. Het formulier moet vóór 15 december a.s. bij ons binnen zijn.

Mochten er vragen zijn, dan kun je ons altijd even e-mailen kidsclub@ajax.nl.

We hopen je te zien op het Jeugd Indoor Challenge Toernooi!

Indoor Challenge 2001-2002 Ja, ik doe mee op 19 januari 2002 in Amsterdam aan het: O Mini Challenge Toernooi : 8 tot en met 10 jaar O Junior Challenge Toernooi : 11 tot en met 13 jaar Lidnummer: AKC/SVA: Voornaam: Achternaam: Adres: Postcode: Woonplaats: Telefoon: E-mailadres: Geboortedatum:

Gegevens introducé** Voornaam: Achternaam: Adres: Postcode: Woonplaats: Telefoon: E-mailadres: Geboortedatum:

Stuur dit inschrijfformulier naar: Supportersvereniging Ajax, t.a.v. Werkgroep Indoor Challenge, antwoordnummer 615, 110 VE Amsterdam. Het formulier moet vóór 15 december 2001 bij ons binnen zijn.

Informatie voor de ouders Om iedereen een onvergetelijke en sportieve dag te bezorgen hebben we uiteraard gezorgd voor enthousiaste begeleiding per team. Eén team bestaat uit 10 kinderen. De teams worden samengesteld door de organisatie, verdeelt in de volgende leeftijdscategorieën: Mini Challenge : 8 tot en met 10 jaar; Junior Challenge : 11 tot en met 13 jaar.

Inschrijven Inschrijving geschiedt middels bijgaand inschrijfformulier. Dit formulier dient vóór 15 december a.s. in ons bezit te zijn. Niet volledig ingevulde formulieren kunnen we helaas niet in behandeling nemen. Het formulier kunt u mailen naar kidsclub@ajax.nl of opsturen naar: Supportersvereniging Ajax, t.a.v. Werkgroep Indoor Challenge, Antwoordnummer 615*, 1100 VE Amsterdam. Let op: deelname is pas zeker nadat uw zoon/dochter een schriftelijke bevestiging heeft ontvangen.

Datum & Lokatie Zaterdag 19 januari 2002, Sporthallen Zuid, Burgerweeshuispad 54, Amsterdam. Alle deelnemers krijgen uiterlijk 14 dagen voor het toernooi een routebeschrijving en het exacte programma toegestuurd.

Kosten De kosten voor dit toernooi bedragen fl. 12,50 voor leden en fl. 20,00 voor niet-leden. Nadat u de schriftelijke bevestiging hebt ontvangen (eerder heeft geen zin) kunt u het bedrag overmaken op rekeningnummer 54.83.10.440 t.n.v. Supportersvereniging Ajax, te Amsterdam, o.v.v. Jeugd Indoor Challenge en het lidnummer. Het inschrijfgeld moet vóór 1 januari 2002 bij ons binnen zijn.

Houdt u er rekening mee dat uw betalingsopdracht door de jaarwisseling vertraging kan oplopen.

Let op: introducés hoeven nog niet te betalen, dit hoeft pas op het moment dat ze verzekerd zijn van deelname. Zij krijgen hierover persoonlijk bericht van de organisatie.

Kledingadvies Voor wedstrijdkleding dient u zelf te zorgen, denk hierbij aan gewone voetbalkleding en sportschoenen. Let op: schoenen met een zwarte zool zijn op de sportvloer niet toegestaan!

Door het grote aantal deelnemers zullen meerdere teams van één kleedkamer gebruik maken. We raden u aan om geen spullen in de kleedkamers achter te laten. Houd hier dan ook vooraf rekening mee. De organisatie kan niet aansprakelijk worden gesteld voor diefstal, vernieling of beschadiging van uw eigendommen.

Vervoer en parkeergelegenheid Voor vervoer naar de Sporthallen Zuid in Amsterdam dient u zelf te zorgen. Er is geen gratis parkeergelegenheid in de buurt. Wij raden u dan ook aan om het openbaar vervoer te komen.

Vanaf Amsterdam CS neemt u tram 16 en 24 - halte Stadionplein of bus 170, 171 en 172 - 1e halte na Stadionplein.