Menu
Doe mee met de Ajax Kids Tour

Doe mee met de Ajax Kids Tour

Ajax gaat met de Kids Club het land in op zoek naar de grootste Ajax-fans. Ben jij ook helemaal gek van Ajax? Ben je zenuwachtig als Ajax een wedstrijd moet spelen? Juich je bij elk doelpunt en staat je kamer vol met Ajax-spullen? Ben je niet ouder dan 12 jaar? Schrijf je dan snel in voor de laatste Ajax Kids Tour van deze vakantie op donderdag 1 maart in Almere!

 

Met een leuk en afwisselend programma van ongeveer 2,5 uur komt Ajax naar voetbalclubs in het hele land. In de herfstvakantie was de Ajax Kids Tour al in Oost-Nederland en in de voorjaarsvakantie staan Alphen a/d Rijn, Heemskerk, Rijnsburg en Almere op de kalender. Iedereen kan meedoen en de toegang is gratis.

Op de dag staat plezier centraal. Er worden voetbalspelletjes gespeeld, een quiz gedaan en heel veel foto's gemaakt die je na afloop vanaf deze site kunt downloaden of op Hyves kunt plaatsen.

Programma

Samen met je team, mascotte Lucky en enthousiaste teambegeleiders van Ajax leg je een parcours af met allerlei leuke voetbalonderdelen. Ook speel je de Ajax Fan Quiz, waarin je kan laten zien hoeveel jij van Ajax weet.

Net als jouw idolen stap je zelfs in de echte Ajax-spelersbus! Tussendoor krijg je natuurlijk nog iets te drinken en na afloop krijg je een leuk aandenken mee naar huis.

Schrijf je snel in op de site van de Ajax Kids Tour