Menu
Donald verrast door steunactie

Donald verrast door steunactie

Mitchell Donald kreeg donderdagmiddag een heel boek vol steunbetuigingen van Ajax-supporters overhandigd van Wietse van Heijnsbergen, de initiatiefnemer van de actie.

Mitchell Donald neemt de ingebonden reacties in ontvangst. Mitchell Donald neemt de ingebonden reacties in ontvangst.

Toen Donald begin augustus tijdens het Amsterdam Tournament zwaar geblesseerd raakte aan zijn knie en het snel duidelijk werd dat de revalidatie heel lang zou duren, besloot Van Heijnsbergen de jonge voetballer een hart onder de riem te steken.

Hij startte via de website ajax.netwerk.to een steunactie voor Donald. Ontzettend veel supporters lieten een bericht achter voor Donald. De reacties werden door Van Heijnsbergen samengebonden en donderdag op de Toekomst persoonlijk overhandigd. ,,Dit doet me heel goed”, zei Donald. ,,Ik ben niet de bekendste Ajacied en toch leven er al zoveel mensen met me mee.”

Donald, die in september een nieuwe voorste kruisband kreeg, is voorlopig nog uit de roulatie. ,,Ik ga er vanuit dat mijn revalidatie negen maanden in beslag neemt”, vertelde hij aan Van Heijnsbergen. ,,Maar door dit soort acties zou het zomaar kunnen dat het wat sneller gaat. Je knapt hier echt van op.”