Menu
Drie Ajacieden bij Oranje, Huntelaar niet geselecteerd

Drie Ajacieden bij Oranje, Huntelaar niet geselecteerd

Bondscoach Dick Advocaat heeft 3 Ajacieden geselecteerd voor de laatste twee WK-kwalificatieduels tegen Wit-Rusland en Zweden. Het gaat om Joël Veltman, Matthijs de Ligt en Donny van de Beek.

Klaas Jan Huntelaar is niet opgeroepen. De spits was net als ploeggenoten Veltman, De Ligt en Van de Beek wel in de voorselectie opgenomen. Tot de 24-koppige groep behoren ook nog 6 oud-Ajacieden, onder wie Ryan Babel. De aanvaller van Besiktas speelde in november 2011 zijn laatste interland.

Dit is de definitieve selectie voor de WK-kwalificatiewedstrijden #WRUNED en #NEDZWE. Artikel👉 https://t.co/wMxDxmKrmI. #fifa18 pic.twitter.com/OsgsJPYSFe

— OnsOranje (@OnsOranje) 29 september 2017

Oranje wacht een zware opgave om zijn WK-droom levend te houden. In de laatste 2 speelrondes moet niet alleen een achterstand van drie punten op Zweden - achter Frankrijk de runner-up van de poule - maar ook een verschil in doelsaldo van zes treffers worden weggepoetst.

Zweden is op dinsdag 10 oktober te gast in de Amsterdam ArenA. Drie dagen eerder wacht voor Oranje de uitwedstrijd in Wit-Rusland.

Tekst en beeld: Ajax.nl