Menu

Drie leden Technische Staf verlengen contract

Ajax en drie leden van de Technische Staf hebben vertrouwen in elkaar uitgesproken en het onderlinge contract met twee jaar verlengd. Tonny Bruins Slot, Wil Coort en René Wormhoudt zijn hiermee tot 1 juli 2006 aan Ajax verbonden. Over de financiële details van de overeenkomst doet Ajax zoals gebruikelijk geen mededelingen.

Tonny Bruins Slot maakt sinds januari 2002 deel uit van de Technische Staf. In dat seizoen won hij met Ajax zowel het landskampioenschap als de Amstel Cup. In het seizoen 2002-2003 bereikte hij met Ajax de kwartfinale van de UEFA Champions League.

Wil Coort is sinds december 1997 als keeperstrainer in dienst bij Ajax. Ook hij won in 2002 het landskampioenschap en de beker. Tevens deelde hij mee in de successen van de UEFA Champions League in het daaropvolgende seizoen.

René Wormhoudt is sinds 1988 verbonden aan Ajax. Aan het begin van dit seizoen maakte hij de overstap van de Toekomst, de jeugdopleiding van Ajax, naar de ArenA. Wormhoudt is de conditie- en hersteltrainer van zowel de A-selectie als Jong Ajax.