Menu
Drietal maakt bij Jong Ajax rentree

Drietal maakt bij Jong Ajax rentree

Drie spelers van de A-selectie die langere tijd geblesseerd waren, maken vanavond bij Jong Ajax hun rentree in een wedstrijd. Ismaïl Aissati, Jeffrey Sarpong en Dario Cvitanich spelen met de Beloften tegen De Graafschap.

Ismaïl Aissati speelde tegen Arsenal voor het laatst in de ArenA. Ismaïl Aissati speelde tegen Arsenal voor het laatst in de ArenA.

De wedstrijd tussen Jong Ajax en Jong De Graafschap wordt vanaf 18.30 uur op de Toekomst gespeeld en belooft gezien de ranglijst een spannende te worden. De Graafschap heeft 21 punten uit 11 wedstrijden en Ajax 17 uit 10. De teams staan respectievelijk derde en vierde in de eredivisie voor beloftenelftallen.

Drie spelers die langere tijd geblesseerd waren, spelen voor het eerst sinds hun blessures weer een wedstrijd. Ismaïl Aissati werd 24 september geopereerd. Bij de middenvelder werd een stukje van de binnenmeniscus in de rechterknie verwijderd. Hij liep de blessure begin september op toen hij met Jong Ajax tegen Jong Volendam speelde. Dario Cvitanich liep eind oktober een scheur in zijn hamstring op en Jeffrey Sarpong kneusde tegen Aston Villa het bot aan de binnenkant van zijn linkerknie. Ook zij zullen vanavond weer speelminuten krijgen in Jong Ajax.