Menu
Droomprijs via @AFCAjax

Droomprijs via @AFCAjax

Lisa Willemse beleefde afgelopen zondag een mooie dag. De 23-jarige medewerkster van Stichting Kinderpostzegels Nederland won enkele weken geleden de 100.000-actie op Twitter en mocht op de wedstrijddag van Ajax - De Graafschap haar mooie prijzen innen.

Ajax bereikte vorige maand 100.000 volgers op Twitter en blijft daarmee van alle Nederlandse clubs ver voor op social mediagebied. Om deze mijlpaal te vieren werd er een speciale prijs weggegeven aan een van de Ajax-volgers. Lisa Willemse was de gelukkige. Ze kreeg rondom Ajax - De Graafschap een uniek kijkje achter de schermen bij Ajax.

Lisa bekeek de wedstrijd vanaf de perstribune samen met de redactie van Ajax Media. Van het schrijven van het wedstrijdverslag, de Twitter-volgers voorzien van alle hoogtepunten van de wedstrijd, leuke foto’s uploaden voor Facebook tot het bijhouden van de statistieken; alles werd op de voet gevolgd door de 100.000ste follower van @AFCAjax. Ook mocht ze na afloop aanwezig zijn bij de persconferentie waar ze een meet & greet met Frank de Boer had. Om de middag helemaal compleet te maken kreeg Lisa een Ajax-shirt overhandigd met handtekeningen van alle Ajax-spelers.

Na afloop van de persconferentie stond de prijswinnaar oog in oog met De Boer. ,,Dus jij bent de gelukkige?’’, vroeg de coach glimlachend. Het mooie einde van de middag werd vastgelegd op de foto. Typisch een 'trofee' die Lisa via haar eigen Facebook of Twitter kan delen.

Wil jij ook kans maken op unieke prijzen? Volg Ajax op Twitter en Facebook!

Tekst en foto: Ajax.nl

Volg @AFCAjax op Twitter

Praat mee op Facebook