Menu
Drukke 5 december voor selectie

Drukke 5 december voor selectie

Ook op 5 december moest de selectie aan de bak. Woensdag stonden twee trainingen op het programma. Bekijk hier het fotoverslag van de oefensessies.

De selectiespelers hielden zich tijdens de ochtendtraining veel bezig met loop- en techniekoefeningen. Hier wordt het sprintcircuit geïnspecteerd. De selectiespelers hielden zich tijdens de ochtendtraining veel bezig met loop- en techniekoefeningen. Hier wordt het sprintcircuit geïnspecteerd.
John Heitinga en Edgar Davids werkten samen een behoorlijk lange looptraining af. John Heitinga en Edgar Davids werkten samen een behoorlijk lange looptraining af.
Klaas Jan Huntelaar en Dennis Rommedahl in actie tijdens één van de techniekoefeningen. De spelers moesten hier elkaar de bal met een dropkick toespelen. Klaas Jan Huntelaar en Dennis Rommedahl in actie tijdens één van de techniekoefeningen. De spelers moesten hier elkaar de bal met een dropkick toespelen.
Hennie Spijkerman werkte het grootste gedeelte van de training met de spelers die maandag in actie kwamen voor Jong Ajax. Jan-Arie van der Heijden en Michael Krohn-Dehli luisteren aandachtig naar de aanwijzingen van de assistent-trainer. Hennie Spijkerman werkte het grootste gedeelte van de training met de spelers die maandag in actie kwamen voor Jong Ajax. Jan-Arie van der Heijden en Michael Krohn-Dehli luisteren aandachtig naar de aanwijzingen van de assistent-trainer.
Luis Suarez demonstreert zijn techniek. Heel soepeltjes speelt hij de bal met de buitenkant van zijn voet. Luis Suarez demonstreert zijn techniek. Heel soepeltjes speelt hij de bal met de buitenkant van zijn voet.
De ochtendtraining zit er bijna op. Robbert Schilder en Michael Krohn-Dehli, die maandag bij Jong Ajax op het middenveld stonden, lopen uit. De ochtendtraining zit er bijna op. Robbert Schilder en Michael Krohn-Dehli, die maandag bij Jong Ajax op het middenveld stonden, lopen uit.
De middagtraining werd afgewerkt in de stromende regen. Tijdens diverse partijtjes ging het er stevig aan toe. Hier heeft Kennedy Luis Suarez bijkans in de houdgreep. De middagtraining werd afgewerkt in de stromende regen. Tijdens diverse partijtjes ging het er stevig aan toe. Hier heeft Kennedy Luis Suarez bijkans in de houdgreep.
Hennie Spijkerman hield scherp in de gaten of zijn spelers tijdens de partijtjes niet buitenspel stonden. Hennie Spijkerman hield scherp in de gaten of zijn spelers tijdens de partijtjes niet buitenspel stonden.
Ismael Urzaiz en Gregory van der Wiel werkten apart van de groep. Ismael Urzaiz en Gregory van der Wiel werkten apart van de groep.
Leonardo begint langzaam weer de oude te worden. Hier gaat hij het duel aan met Jan Vertonghen. Leonardo begint langzaam weer de oude te worden. Hier gaat hij het duel aan met Jan Vertonghen.