Menu
Drukte bij Voetbaldag Amsterdam

Drukte bij Voetbaldag Amsterdam

Bij Ajax vond woensdagmiddag de Voetbaldag Amsterdam plaats. Zo’n duizend kinderen vermaakten zich met allerlei voetbalactiviteiten. Natuurlijk was ook een aantal spelers van Ajax 1 te gast bij dit evenement van de Kids Club!

Eén van de activiteiten tijdens de Voetbaldag was de Panna Knock Out. Leonardo en Nicolae Mitea deden ook mee en konden natuurlijk rekenen op de nodige belangstelling.
Bijna duizend kinderen waren aanwezig op de Toekomst. 'Het is lekker druk', aldus Marie-Catrie van der Weegen van de Ajax Kids Club. 'Maar alles verloopt prima en iedereen heeft zich fantastisch ingezet om het evenement te laten slagen'. Bijna duizend kinderen waren aanwezig op de Toekomst. 'Het is lekker druk', aldus Marie-Catrie van der Weegen van de Ajax Kids Club. 'Maar alles verloopt prima en iedereen heeft zich fantastisch ingezet om het evenement te laten slagen'.
Trainer Dennis de Haan laat 'Maduro' zien hoe je een mannetje passeert. Trainer Dennis de Haan laat 'Maduro' zien hoe je een mannetje passeert.
Frank de Boer laat zijn groepje dribbelen.
Panna-koning Ruud Bos was aanwezig om een demonstratie te geven.
Alle aspecten van het voetbalspel kwamen aan de orde, ook de ingooi. Alle aspecten van het voetbalspel kwamen aan de orde, ook de ingooi.
In de kleedkamers van de Toekomst namen de spelers van Ajax 1 (onder andere Leonardo, Nicolae Mitea, Mitchell Donald, Jan-Arie van der Heijden, Albert Luque, Edgar Manucharyan, Vurnon Anita) de tijd om de jonge voetbalfans te voorzien van een handtekening. In de kleedkamers van de Toekomst namen de spelers van Ajax 1 (onder andere Leonardo, Nicolae Mitea, Mitchell Donald, Jan-Arie van der Heijden, Albert Luque, Edgar Manucharyan, Vurnon Anita) de tijd om de jonge voetbalfans te voorzien van een handtekening.