Menu

Drukte langs trainingsveld

Langs het trainingsveld wemelde het maandagochtend van de cameraploegen en de schrijvende pers. Het was tenslotte de laatste training voor de belangrijkste wedstrijd van het seizoen, Ajax - Inter. Dat was op het veld niet te merken, maar langs het veld des te meer.

Op het veld ontbraken Hatem Trabelsi, Jari Litmanen en Zlatan. Trabelsi kampt met een hamstringblessure en zijn meespelen morgen wordt betwijfeld, Litmanen heeft eveneens last van zijn hamstring en Zlatan was door de griep geveld.

Ronald Koeman liet zich niet in de kaart kijken. Hij oefende geen partijvormen, maar richtte zich vooral op positiespelletjes en afronding.

Dus de pers en de fans kregen niets te zien van welk systeem dan ook. Gaat Ajax met twee spitsen spelen, of met vleugelspelers?

Zal Nigel de Jong spelen of toch Yakubu? En wie zal Trabelsi vervangen mocht hij niet fit zijn? Zal dat Pasanen zijn, die vorige week dinsdag bij Jong Ajax al eens als rechtsback opereerde?

Niemand werd wijzer. Alleen Koeman en zijn technische staf zullen doorgepuzzeld hebben en morgenavond om 20.45 uur weer een prachtige strategie hebben uitgedokterd.