Menu
Drukte rond bekerduel DOVO - Ajax

Drukte rond bekerduel DOVO - Ajax

Komende zaterdag speelt DOVO een bekerwedstrijd tegen AJAX om 15:00 uur. Om 14:30 speelt GVVV tegen IJsselmeervogels en rond sportpark Panhuis wordt daarom extra drukte verwacht.

In verband met de drukte rond de thuiswedstrijden van DOVO en GVVV worden supporters vriendelijk verzocht de auto of thuis te laten of te parkeren bij het nabijgelegen zwembad De Vallei en scholengemeenschap Het Perron. Deze parkeerplaatsen bevinden zich op de Sportlaan, die zich aan de andere zijde van de Rondweg-West bevindt dan sportpark Panhuis (gelegen aan de Verlengde Sportlaan).

U bereikt de velden van DOVO via een fiets- en looptunnel onder deze rondweg door; de afstand is niet meer dan (± 300 meter). Langs de Rondweg-West komen ook borden te staan die verwijzen naar parkeren bij het zwembad en Het Perron.

Extra informatie:

Parkeeradvies bezoekende verenigingen

DOVO is met zo’n 1.500 leden een grote club. Bovendien biedt sportpark Panhuis ook onderdak aan voetbalvereniging GVVV. Dit maakt de parkeerruimte op sportpark Panhuis beperkt. Wij adviseren gasten van AJAX daarom te parkeren op de aangegeven P-locaties. Beide parkeergelegenheden liggen op maximaal 5 minuten loopafstand van sportpark Panhuis.

Let op: ‘foutparkeerders’ op of direct grenzend aan sportpark Panhuis lopen een verhoogd risico op boetes!!!

P1) Vanaf rijksweg A12 de Rondweg West volgen richting Veenendaal/Rhenen. Na 5 stoplichten (direct voorbij Shell-station) linksaf slaan. De parkeerplaats bevind zich direct aan uw rechterzijde bij zwembad ‘De Vallei’ of op de parkeerplaats van het daarnaast gelegen schoolgebouw ‘Het Perron’. (Dit staat met borden GVVV-DOVO aangegeven) Sportpark Panhuis is via de fietsers tunnel onder de Rondweg West eenvoudig bereikbaar.

P2) Vanaf rijksweg A12 de Rondweg West volgen richting Veenendaal/Rhenen. Bij het 5e stoplicht rechtsaf slaan. De weg volgen over de brug en voorbij gaan aan sportpark Panhuis (ligt aan uw linkerhand). In een bocht slaat u linksaf, voor winkelcentrum ‘De Ellekoot’. U rijdt over de spoorwegovergang en aan uw rechterzijde ziet u de parkeerplaats. Hier kunt u (zonder parkeerschijf) GRATIS parkeren. Het sportpark ligt op ca. 5 minuten loopafstand.

Let op: Bij winkelcentrum ‘De Ellekoot’ geldt een blauwe parkeerzone MET parkeerschijf, waarmee u niet langer dan 2 uur kunt parkeren!