Menu
Duels, duels, duels en afmaken

Duels, duels, duels en afmaken

De selectie van Ajax trainde dinsdagmiddag met name op duels. In korte partijvormen moesten de Ajacieden elkaar zien af te troeven om vervolgens af te werken op doel. Bekijk hier het fotoverslag van de dadendrang van de spelers.

Klaas Jan Huntelaar baalt nadat hij een kans heeft gemist. Hedwiges Maduro neemt snel weer zijn positie in om de gele partij op te vangen. Klaas Jan Huntelaar baalt nadat hij een kans heeft gemist. Hedwiges Maduro neemt snel weer zijn positie in om de gele partij op te vangen.
Jeffrey Sarpong, maandag nog invaller bij Jong Ajax, snelt langs Gabri. Jeffrey Sarpong, maandag nog invaller bij Jong Ajax, snelt langs Gabri.
Jan Vertonghen is het volgende slachtoffer van de snelle Sarpong.
Luis Suarez laat zich niet passeren door Kennedy. De Uruguayaan stal de show tijdens de training, door met een zuivere omhaal te scoren tijdens een van de partijen. Luis Suarez laat zich niet passeren door Kennedy. De Uruguayaan stal de show tijdens de training, door met een zuivere omhaal te scoren tijdens een van de partijen.
Urby Emanuelson kan niet voorkomen dat Luis Suarez op doel gaat schieten. Urby Emanuelson kan niet voorkomen dat Luis Suarez op doel gaat schieten.
Hier zijn de rollen omgedraaid: Suarez moet alle zeilen bijzetten om Emanuelson af te stoppen. Hier zijn de rollen omgedraaid: Suarez moet alle zeilen bijzetten om Emanuelson af te stoppen.
Ismael Urzaiz is Suarez en George Ogararu kwijt. Een tel later verdwijnt de bal in het doel. Ismael Urzaiz is Suarez en George Ogararu kwijt. Een tel later verdwijnt de bal in het doel.
De dinsdagmiddagtraining was fel. Niemand bleef de hele oefensessie op beide benen staan: ook de spitsen Huntelaar en Urzaiz niet. De dinsdagmiddagtraining was fel. Niemand bleef de hele oefensessie op beide benen staan: ook de spitsen Huntelaar en Urzaiz niet.