Menu
DVD seizoen 1994-1995 nu in de winkel!

DVD seizoen 1994-1995 nu in de winkel!

De DVD van het magische Ajax-seizoen 1994-1995 is vanaf vandaag te koop. Beleef opnieuw mee hoe het Ajax van Louis van Gaal, Jari Litmanen, Frank Rijkaard en al die andere Ajacieden Nederland, Europa en de wereld veroverde.

Ajax werd in het seizoen 1994-1995 ongeslagen kampioen in de Nederlandse competitie. Het was de doorbraak van Patrick Kluivert en Nwankwo Kanu, de brille van Jari Litmanen, de acties van Ronald de Boer en Finidi George, de snelheid van Marc Overmars, het inzicht van Frank de Boer en aanvoerder Danny Blind, de reddingen van Edwin van der Sar, de tackles van Edgar Davids, de effectiviteit van Clarence Seedorf, de energie van Michael Reiziger en de routine en de klasse van Frank Rijkaard.

Onder leiding van de briljante trainer/coach Louis van Gaal bezorgde dit collectief Ajax na 22 jaar ook weer de belangrijkste Europese voetbalbeker. Ook weer zonder maar een wedstrijd te verliezen. Voel nog eens de spanning van de halve finale tegen Bayern München en de emotie na het puntertje van Kluivert in de Champions Leaguefinale in Wenen.

En geniet nog een keer mee hoe Danny Blind met de beslissende strafschop Ajax de Wereldbeker bezorgt in Tokio.

Het seizoen 1994-1995 was een seizoen vol hoogtepunten. Vanaf vandaag kan iedere Ajacied deze sprookjesachtige voetbaljaargang opnieuw beleven. De DVD is nu te koop in de Ajax Fanshop, via www.ajax.nl en in de winkel voor €19,95.