Menu
Ebel verrast Martin Jol met cadeau

Ebel verrast Martin Jol met cadeau

Martin Jol werd dinsdag verrast met een mooi welkomstcadeau van Ajax-sponsor Ebel. De nieuwe hoofdcoach kreeg de 'Ebel 1911 Tekton AFC Ajax', het exclusieve horloge waar slechts 150 exemplaren van zijn gemaakt.

Loek Oprinsen van Ebel overhandigde Jol het Ajax-horloge in de Amsterdam ArenA. De coach toonde zich verheugd en deed het fraaie uurwerk meteen om.

De 'Ebel 1911 Tekton AFC Ajax' is het symbool van de samenwerking tussen Ajax en het Zwitserse horlogemerk. Het horloge werd in december 2008 voor het eerst gepresenteerd aan het publiek. In het design zijn onder andere het Ajax-logo en de clubkleuren rood en wit geïntegreerd. Ook kan de tijd van twee wedstrijdhelften worden weergegeven. Indien nodig geeft het horloge zelfs de extra tijd aan.

Jol moet zijn Ebel-horloge alleen nog even een uur terugzetten, want Ajax vertrekt vanmiddag naar Engeland voor twee oefenwedstrijden.

Kijk hier voor meer informatie over Ebel en de '1911 Tekton AFC Ajax'

Rob van Mullum (Ebel Sales Manager The Netherlands), Martin Jol en Loek Oprinsen (Ebel President and Commercial Director) Rob van Mullum (Ebel Sales Manager The Netherlands), Martin Jol en Loek Oprinsen (Ebel President and Commercial Director)