Menu

Een exclusief kijkje in de kleedkamers van Ajax 1!

Nog net voordat het nieuwe jaar begon, mochten de kinderen van de Ajax Kids Club een exclusief kijkje nemen in de kleedkamers van Ajax 1.

Met eigen ogen hebben de leden kunnen zien wat de vaste plek van Rafael van der Vaart is. Normaal gesproken zou je daar niet achter komen, omdat alle Ajax-ruimtes afgesloten blijven voor publiek, maar alleen voor de leden van de Ajax Kids Club is een uitzondering gemaakt. Bijna iedereen had zijn fototoestel bij zich en er is geen hoekje van de kleedkamer niet gefotografeerd!

Dat was nog niet alles, want ook het spelershome, de fysioruimte en alle andere ruimtes waar de spelers doordeweeks verblijven waren een bezoekje waard. Als laatste kwam de perskamer aan de beurt en hier is een echte persconferentie nagespeeld.

De dag werd afgesloten met een bezoek aan het Ajax Museum. Hier zijn alle Europacups die in het verleden gewonnen zijn bewonderd. Ook kun je persoonlijke bezittingen en andere zwaarbevochten trofee├źn bewonderen in het museum. Kortom: het Ajax-museum is een onvergetelijke reis door de rijke 102-jarige geschiedenis van Ajax.