Menu
Een goede bekende op volle Toekomst

Een goede bekende op volle Toekomst

Ajax trainde dinsdagochtend op sportpark de Toekomst. Een lange sliert van Ajax-fans vond vooraf zijn weg richting het trainingsveld. Op een van de bijvelden trainde in betrekkelijke rust een oude (en goede) bekende mee bij Jong Ajax.

De vakantietijd lokt honderden Ajax-fans naar Amsterdam Zuidoost. Sportpark de Toekomst is het eindstation van menige vakantietrip. De dinsdagtraining is standaard open voor het publiek. Het buitenkansje om de Ajacieden aan het werk te zien, deze dinsdag uitzonderlijk genoeg zelfs daags voor een belangrijk duel, wordt door velen benut. Een trainingsveld verderop trekt Jong Ajax aanzienlijk minder bekijks.

De Beloften zijn logischerwijs (iets) minder bekend bij het massaal uitgerukte Ajax-publiek. Toch trekt één Ajacied de aandacht. Die bril, dat postuur en die drive... De man met de onverwoestbare turbo en kenmerkende sportbril is niemand minder dan Edgar Davids. De ex-Ajacied liet eerder dit voetbaljaar al eens zijn gezicht zien op de Toekomst. Dinsdag houdt de middenvelder-zonder-club zijn conditie op peil bij Jong Ajax.

Ajax 1 bereidt zich onder grote belangstelling voor op het eerste duel met PAOK. Woensdag zijn de Grieken vanaf 20.45 uur de tegenstander in de Amsterdam ArenA. Komende week moeten de Ajacieden de klus klaren in Thessaloniki. Met de morele steun van de fans was dinsdag in elk geval niets mis. Ook woensdag in de ArenA kunnen de Ajacieden alle steun vanaf de tribunes goed gebruiken...

Tekst: Ajax.nl
Foto's: Ajax.nl/ Louis van de Vuurst


Voor Ajax - PAOK zijn nog kaarten. Kom woensdag naar de ArenA en juich Ajax voorbij de Grieken!

Koop hier je kaarten voor Ajax - PAOK

Het trainingsveld van Ajax 1 werd omringd door Ajax-supporters. Het trainingsveld van Ajax 1 werd omringd door Ajax-supporters.
Edgar Davids trainde op een bijveld met Jong Ajax. Edgar Davids trainde op een bijveld met Jong Ajax.
Daley Blind snelt voorbij Gregory van der Wiel. Daley Blind snelt voorbij Gregory van der Wiel.
Luis Suarez passeert Daley Blind in zijn tweede training. Luis Suarez passeert Daley Blind in zijn tweede training.
Christian Eriksen behoudt het overzicht. Christian Eriksen behoudt het overzicht.
De man met de bril en de focus... onmiskenbaar Edgar Davids. De man met de bril en de focus... onmiskenbaar Edgar Davids.
Urby Emanuelson verblijdt fans met zijn krabbel. Urby Emanuelson verblijdt fans met zijn krabbel.
Ook Gregory van der Wiel deelde handtekeningen uit op de Toekomst. Ook Gregory van der Wiel deelde handtekeningen uit op de Toekomst.