Menu

Een minuut stilte bij duels betaald voetbal

ZEIST (ANP) - Bij alle wedstrijden in de KPN Eredivisie en de Toto Divisie tot en met 1 februari zal een minuut stilte in acht worden genomen ter nagedachtenis aan de slachtoffers van de brand in Volendam.

Op zaterdag 27 januari zullen de aanwezigen bij vier wedstrijden stilstaan bij de slachtoffers van de ramp op 1 januari. Vervolgens zal een korte herdenking plaatshebben voorafgaand aan elk duel dat tot en met 1 februari op het programma staat. PSV, RBC, Feyenoord en NAC maken de herdenking twee keer mee, omdat deze clubs ook nog inhaalwedstrijden spelen in die periode.

Ajax herdenkt de slachtoffers van de brand in Volendam met een minuut stilte voor het bekerduel tegen Vitesse op vrijdag 26 januari. Er wordt dan ook een collecte gehouden voor Giro 800 Stichting Slachtoffers Nieuwjaarsbrand Volendam.

Personen die zich als vrijwilliger voor de collecte willen aanmelden, kunnen dit doen door een mailtje te sturen naar het speciaal daarvoor gecreëerde email-adres collecte_volendam@euronet.nl. Vermeld in het mailtje ook je naam en je tribune-vak.

Links Website FC Volendam Condoleanceregister