Menu
Een prijs voor de schaal

Een prijs voor de schaal

De winnaar van onze fotowedstrijd is bekend. Gilbert Boon uit Alkmaar was de creatiefste Ajax-fan die met het onderwerp 'Jij en de schaal' aan de slag is gegaan. Hij wint de biografie van Rinus Michels. Het boek 'De macht van de bal' van schrijver Edwin Schoon gaat naar Geoffrey Roof uit Uithoorn.

Zoon Jesse van Gilbert Boon werd met zijn Kolping Boys F1 kampioen. En daar hoort natuurlijk wel een echte kampioensfoto bij. De prijswinnaars krijgen zo spoedig mogelijk hun prijs toegestuurd.

Een overzicht van de leukste foto's zie je hieronder.

Tekst: Ajax.nl
Foto's: Ajax.nl/Ajax-fans

Drie generaties genieten in de ArenA van de titel van Ajax. Met onder andere Geoffrey Roof. Drie generaties genieten in de ArenA van de titel van Ajax. Met onder andere Geoffrey Roof.
Ook Jesse Stoop is zeer blij met de schaal. Ook Jesse Stoop is zeer blij met de schaal.
Luca de Wilde met Ajax' nieuwste prijs. Luca de Wilde met Ajax' nieuwste prijs.
Remon van Geersdaele stuurde ons deze fraaie foto van hemzelf, zijn vader en zijn broer. Remon van Geersdaele stuurde ons deze fraaie foto van hemzelf, zijn vader en zijn broer.
De vrouw van Thomas van der Krogt met de schaal. Én met de trainer natuurlijk. De vrouw van Thomas van der Krogt met de schaal. Én met de trainer natuurlijk.
De driejarige Troy is nu al weg van Ajax. De driejarige Troy is nu al weg van Ajax.