Menu
Een waterballet en weer een nieuwe keeper

Een waterballet en weer een nieuwe keeper

De vrijdagtraining van Ajax zat er bijna op toen over de velden naast de ArenA een heuse wolkbreuk losbarstte. De spelers, onder wie opnieuw een nieuwe keeper, konden er wel van genieten.

Gregory van der Wiel is niet bang voor een paar flinke regendruppels. Drijfnat voltooide hij de training. Gregory van der Wiel is niet bang voor een paar flinke regendruppels. Drijfnat voltooide hij de training.
Donovan Slijngard is vanaf de zijkant van het veld bijna niet meer te zien door de hevige regenval. Donovan Slijngard is vanaf de zijkant van het veld bijna niet meer te zien door de hevige regenval.
Siem de Jong was de eerste die de bui voelde hangen. Siem de Jong was de eerste die de bui voelde hangen.
Het grootste gedeelte van de training werd afgewerkt onder prima weersomstandigheden. Hier werkt een groepje met onder andere Ismaïl Aissati aan wat extra paardenkrachten. Het grootste gedeelte van de training werd afgewerkt onder prima weersomstandigheden. Hier werkt een groepje met onder andere Ismaïl Aissati aan wat extra paardenkrachten.
Dennis Gentenaar was vrijdag ook weer op het trainingsveld. De doelman kampt met een rugblessure en werkte buiten loopoefeningen af. Dennis Gentenaar was vrijdag ook weer op het trainingsveld. De doelman kampt met een rugblessure en werkte buiten loopoefeningen af.
Door het hoge aantal geblesseerde of verhinderde keepers was er vrijdag opnieuw een nieuw gezicht te bewonderen onder de lat. Dit keer deed A1-doelman Marco Bizot van Ajax A1 mee. Hij is na Sergio Padt (Jong Ajax), Roy Ouwerkerk (Jong Ajax) en Kostas Peristerides (Ajax A2) de vierde doelman die mag proeven aan de A-selectie. Bizot gaat zaterdag ook mee naar Murcia. Door het hoge aantal geblesseerde of verhinderde keepers was er vrijdag opnieuw een nieuw gezicht te bewonderen onder de lat. Dit keer deed A1-doelman Marco Bizot van Ajax A1 mee. Hij is na Sergio Padt (Jong Ajax), Roy Ouwerkerk (Jong Ajax) en Kostas Peristerides (Ajax A2) de vierde doelman die mag proeven aan de A-selectie. Bizot gaat zaterdag ook mee naar Murcia.
Jeffrey Sarpong hervatte vrijdag gedeeltelijk de groepstraining. De middenvelder, die herstelt van een schouderblessure, moest alleen de partijvormen aan zich voorbij laten gaan. Jeffrey Sarpong hervatte vrijdag gedeeltelijk de groepstraining. De middenvelder, die herstelt van een schouderblessure, moest alleen de partijvormen aan zich voorbij laten gaan.
In die partijtjes maakte Luis Suarez een gedreven indruk. Hier zoekt de Uruguayaan het duel met Donovan Slijngard. In die partijtjes maakte Luis Suarez een gedreven indruk. Hier zoekt de Uruguayaan het duel met Donovan Slijngard.
En hier probeert Suarez zich met een zweefduik langs Oleguer te werken. En hier probeert Suarez zich met een zweefduik langs Oleguer te werken.