Menu
Eerste binnentraining Ajacieden

Eerste binnentraining Ajacieden

De Ajacieden kregen de hele maandagochtend medische tests voorgeschoteld, waaronder een conditionele test, een lenigheidtest en een sprong- en behendigheidstest. Ook de lichaamsstabiliteit werd onderzocht.

Vanmiddag om 14.30 uur begint op de Toekomst de eerste buitentraining van het seizoen. De oefensessie is vrij toegankelijk voor Ajax-supporters. Zorg dat je erbij bent!


Herstel- en conditietrainer René Wormhoudt laat Ismaïl Aissati en Urby Emanuelson zien hoe de eerste oefening uitgevoerd moet worden. Keeper Kenneth Vermeer kijkt toe. Herstel- en conditietrainer René Wormhoudt laat Ismaïl Aissati en Urby Emanuelson zien hoe de eerste oefening uitgevoerd moet worden. Keeper Kenneth Vermeer kijkt toe.

Onder toeziend oog van kersverse trainer Martin Jol voeren Aissati en Emanuelson de eerste oefening uit. Onder toeziend oog van kersverse trainer Martin Jol voeren Aissati en Emanuelson de eerste oefening uit.

De lichaamsstabiliteit werd onder andere van deze twee Ajacieden onderzocht. De lichaamsstabiliteit werd onder andere van deze twee Ajacieden onderzocht.

Op de achtergrond ziet Jol hoe een geconcentreerde Siem de Jong een van de tests volbrengt. Op de achtergrond ziet Jol hoe een geconcentreerde Siem de Jong een van de tests volbrengt.

Ook de van blessures herstellende Jan Vertonghen en Rasmus Lindgren deden volop mee. De buitentraining moeten ze, net als Vermeer, aan zich voorbij laten gaan. Ook de van blessures herstellende Jan Vertonghen en Rasmus Lindgren deden volop mee. De buitentraining moeten ze, net als Vermeer, aan zich voorbij laten gaan.