Menu
Eerste dag huwelijk Ajax en AEGON

Eerste dag huwelijk Ajax en AEGON

De samenwerking tussen AEGON en Ajax is dinsdag 1 juli officieel van start gegaan. De dag begon vroeg in het Ajax-museum en kende een hoogtepunt met de oplating van het Ajax-shirt. Bekijk hier het fotoverslag.

Uri Coronel en Alex Wynaendts kijken trots naar het nieuwe thuisshirt van Ajax. Uri Coronel en Alex Wynaendts kijken trots naar het nieuwe thuisshirt van Ajax.
Voor de Fanshop was er al voor half negen een lange rij wachtenden. Iedereen wilde het nieuwe shirt in zijn bezit krijgen. Voor de Fanshop was er al voor half negen een lange rij wachtenden. Iedereen wilde het nieuwe shirt in zijn bezit krijgen.
Genodigden waren op de parkeerplaats voor de Amsterdam ArenA verzameld om het evenement goed te kunnen volgen. Genodigden waren op de parkeerplaats voor de Amsterdam ArenA verzameld om het evenement goed te kunnen volgen.
AEGON-voorzitter Alex Wynaendts en Ajax-voorzitter Uri Coronel klinken op een mooie toekomst. AEGON-voorzitter Alex Wynaendts en Ajax-voorzitter Uri Coronel klinken op een mooie toekomst.
Langzaam kwam het shirt aan de gevel van de Amsterdam ArenA in megaformaat te voorschijn. Langzaam kwam het shirt aan de gevel van de Amsterdam ArenA in megaformaat te voorschijn.
Het shirt hing in gigantisch formaat aan de gevel van de Amsterdam ArenA. Het shirt hing in gigantisch formaat aan de gevel van de Amsterdam ArenA.
Toen het shirt in volle glorie aan de gevel hing, werd het moment met vuurwerk bekrachtigd. Toen het shirt in volle glorie aan de gevel hing, werd het moment met vuurwerk bekrachtigd.
Uri Coronel en Alex Wynaendts voor het nieuwe  thuisshirt waarop AEGON horizontaal op de borst prijkt. Uri Coronel en Alex Wynaendts voor het nieuwe thuisshirt waarop AEGON horizontaal op de borst prijkt.
De kleine Quinten mocht zijn shirt 'afrekenen' bij de kassa van Coronel en Wynaendts. De kleine Quinten mocht zijn shirt 'afrekenen' bij de kassa van Coronel en Wynaendts.
Bij de rekken die vol hingen met de nieuwe thuisshirts was het dringen geblazen. Bij de rekken die vol hingen met de nieuwe thuisshirts was het dringen geblazen.
Al sinds zijn vierde verjaardag krijgt de bijna veertienjarige Mitch uit Hilversum het Ajax-thuisshirt als cadeau. Al sinds zijn vierde verjaardag krijgt de bijna veertienjarige Mitch uit Hilversum het Ajax-thuisshirt als cadeau.
Ook voor de kassa's was het extreem druk. Het bleef niet bij kijken alleen. FOTO'S: SANDER NIEUWENHUYS Ook voor de kassa's was het extreem druk. Het bleef niet bij kijken alleen. FOTO'S: SANDER NIEUWENHUYS