Menu
Eerste dag in beeld

Eerste dag in beeld

De kop is eraf. Ajax heeft de training hervat en gaat er alles aan doen om er een mooi seizoen van te maken. De training op maandag leverde veel mooie plaatjes op.

Marco van Basten spreekt zijn groep voor het eerst op het veld toe. Marco van Basten spreekt zijn groep voor het eerst op het veld toe.
Rob Witschge loopt met jong talent Jan-Arie van der Heijden het veld op. Rob Witschge loopt met jong talent Jan-Arie van der Heijden het veld op.
De fotografen wilden allemaal mooie foto's van de Ajacieden maken. Dat leverde hectische taferelen op. De fotografen wilden allemaal mooie foto's van de Ajacieden maken. Dat leverde hectische taferelen op.
Marco van Basten poseert met zijn twee grote aanwinsten Miralem Sulejmani en Dario Cvitanich. Marco van Basten poseert met zijn twee grote aanwinsten Miralem Sulejmani en Dario Cvitanich.
De fans waren weer van alle leeftijdsgroepen. Jong en oud wilden de Ajacieden aan het werk zien.
Marco van Basten kijkt toe hoe Kennedy zijn oefeningen uitvoert. Marco van Basten kijkt toe hoe Kennedy zijn oefeningen uitvoert.
Dario Cvitanich toont zijn koptalent. Dario Cvitanich toont zijn koptalent.
George Ogararu en Luis Suarez gaan direct al de duels lekker fel aan. George Ogararu en Luis Suarez gaan direct al de duels lekker fel aan.
Marco van Basten wisselt enkele woorden met zijn nieuwe Argentijnse aanwinst. Marco van Basten wisselt enkele woorden met zijn nieuwe Argentijnse aanwinst.
Thomas Vermaelen kopt snoeihard op doel. Thomas Vermaelen kopt snoeihard op doel.
Jeffrey Sarpong, Siem de Jong en Gregory van der Wiel komen even op adem tijdens de eerste training. Jeffrey Sarpong, Siem de Jong en Gregory van der Wiel komen even op adem tijdens de eerste training.
Na afloop was er voor de fans gelegenheid om met trainers en spelers op de foto te gaan of handtekeningen te bemachtigen. Na afloop was er voor de fans gelegenheid om met trainers en spelers op de foto te gaan of handtekeningen te bemachtigen.
Urby Emanuelson deelde na de training, net als al zijn teamgenoten, geduldig handtekeningen uit. Urby Emanuelson deelde na de training, net als al zijn teamgenoten, geduldig handtekeningen uit.