Menu
Eerste international terug bij Ajax

Eerste international terug bij Ajax

De eerste international is teruggekeerd bij Ajax. Maandagmiddag was Niklas Moisander te bewonderen op het vertrouwde trainingsveld op sportcomplex de Toekomst. Moisander en zijn collega-Ajacieden van Ajax 1 en Jong Ajax werkten zich, na een voetbalvrij weekend, goed in het zweet.

Terwijl zijn collega-Ajacieden, die opgeroepen zijn voor het nationale team, dinsdagavond nog een tweede WK-kwalificatiewedstrijd moeten spelen, stond er voor Moisander slechts één interlandwedstrijd op het programma. De aanvoerder van Finland speelde afgelopen vrijdag tegen Georgië. De Finnen kwamen niet verder dan een 1-1 gelijkspel.

Ook Christian Poulsen keerde weer terug op het veld. De middenvelder, die weliswaar geen international van Denemarken meer is, trainde de afgelopen week apart van de groep. Poulsen herstelde van een enkelblessure die hij opliep in de competitiewedstrijd tegen FC Utrecht (1-1). In een combinatie-elftal van Ajax 1-spelers en Jong Ajax deed Poulsen intensief mee met de diverse oefeningen.

De komende dagen druppelen de internationals binnen, want zaterdag hervat Ajax alweer de competitie. Dan speelt het team van Frank de Boer bij Heracles Almelo. Dit duel begint om 18:45 uur.


Tekst en foto's: Ajax.nl

Christian Poulsen trainde met de groep. Christian Poulsen trainde met de groep.
Mats Rits houdt Danny Hoesen van de bal. Mats Rits houdt Danny Hoesen van de bal.
Gery Vink geeft instructies aan Siem de Jong. Gery Vink geeft instructies aan Siem de Jong.