Menu
Eerste international terug bij Ajax

Eerste international terug bij Ajax

De eerste international is terug op Amsterdamse bodem. Kolbeinn Sigthórsson verscheen maandag op het trainingsveld voor een oefensessie met zijn collega's uit Ajax 1 en Jong Ajax. De training was inhoudelijk pittig en qua elementen vrieskoud.

Kolbeinn Sigthórsson boekte zaterdag een mooie 1-2 zege met IJsland bij Slovenië. De spits kwam negentig minuten in actie, maar werd in de blessuretijd gewisseld. Vlak voor de training op de Toekomst blikte de Ajacied met assistent-trainer Dennis Bergkamp terug op het WK-kwalificatieduel.

Sigthórsson is de eerste Ajacied die is teruggekeerd van interlandverplichtingen. Ricardo van Rhijn, Kenneth Vermeer, Siem de Jong en Daley Blind spelen dinsdagavond in de thuishaven van Ajax tegen Roemenië. Het Deense trio Christian Eriksen, Viktor Fischer en Lasse Schöne neemt het op tegen Bulgarije. Ook Toby Alderweireld en Niklas Moisander spelen met hun nationale elftal tegen respectievelijk Macedonië en Luxemburg.

De komende dagen druppelen de internationals binnen bij Ajax. In de loop van de week hervat de complete selectie van Frank de Boer de voorbereiding op de spannende slotfase van de Eredivisie. Zondag is NEC de tegenstander in de Amsterdam ArenA.

Tekst: Ajax.nl
Foto's: Ajax.nl/Louis van de Vuurst

Kom naar Ajax - NEC!

Kolbeinn Sigthórsson keerde weer terug van zijn interlandweek. Kolbeinn Sigthórsson keerde weer terug van zijn interlandweek.
Frank de Boer geeft instructies aan zijn spelers. Frank de Boer geeft instructies aan zijn spelers.
Ryan Babel, Isaac Cuenca en Joël Veltman trainden apart. Ryan Babel, Isaac Cuenca en Joël Veltman trainden apart.
Derk Boerrigter concentreert zich op zijn oefening. Derk Boerrigter concentreert zich op zijn oefening.
Ilan Boccara en John Bosman in een duel om de bal. Ilan Boccara en John Bosman in een duel om de bal.
Tobias Sana laat zich niet afleiden door zijn teamgenoten. Tobias Sana laat zich niet afleiden door zijn teamgenoten.