Menu
Eerste international terug op veld

Eerste international terug op veld

De training van donderdag bestond voornamelijk uit een grote oefenpartij tussen het eerste elftal en een groep Jong Ajacieden. Jan Vertonghen was de enige international die op het trainingsveld te vinden was.

De Belg speelde dinsdag de EK-kwalificatiewedstrijd tegen Oostenrijk met 4-4 gelijk. Afgelopen zaterdag wonnen de Rode Duivels – zonder Vertonghen in de gelederen – met 2-0 van Kazachstan.

De van blessures herstellende Siem de Jong (rechterhamstring) en Vurnon Anita (rechterkuitbeen) trainden apart met fysiotherapeut Jos Kortekaas.

Evander Sno trainde deels apart met fysiotherapeut Pim van Dord. De speler trainde woensdag voor het eerst buiten, nadat hij vorige maand onwel raakte tijdens een wedstrijd van Jong Ajax. Sno mocht tijdens een grote partij even invallen voor Rik Schouw, die geblesseerd het veld verliet. Enkele minuten later maakte hij plaats voor Hyun Jun Suk en pakte hij zijn individuele oefensessie weer op.

Vrijdag sluiten de overige internationals aan bij de rest van de groep. De selectie bereidt zich voor op de competitiewedstrijd tegen NAC Breda. Het duel met de Bredase formatie is zaterdag om 18:45 uur in de Amsterdam ArenA. Voor deze wedstrijd zijn nog kaarten verkrijgbaar.

Foto's en tekst: Ajax.nl

Klik hier voor meer informatie over de kaartverkoop

Siem de Jong en Vurnon Anita trainden apart. Siem de Jong en Vurnon Anita trainden apart.
Evander Sno werkte een individuele training af met fysiotherapeut Pim van Dord. Evander Sno werkte een individuele training af met fysiotherapeut Pim van Dord.
Later mocht Sno enkele minuten invallen tijdens een grote partij. Later mocht Sno enkele minuten invallen tijdens een grote partij.
Aras Özbiliz probeert Thimothée Atouba voorbij te lopen. Aras Özbiliz probeert Thimothée Atouba voorbij te lopen.
Miralem Sulejmani sprint weg. Miralem Sulejmani sprint weg.