Menu
Eerste internationals op het veld

Eerste internationals op het veld

De eerste internationals waren maandag alweer te bekennen op het vertrouwde trainingsveld van de Toekomst. Bekijk hier de foto’s van de training.

Jong Oranje-spelers Siem de Jong (nog trefzeker in het kwalificatieduel tegen Finland), Mitchell Donald, Daley Blind en Vurnon Anita waren onder meer aan het werk te zien.

Jan Vertonghen, die in de wedstrijd Spanje - België geblesseerd het veld verliet, stond even langs de zijlijn van het trainingsveld. De international viel in het kwalificatieduel met een teenblessure uit. Onderzoek door de medische staf van Ajax moet, later deze week, uitwijzen hoe ernstig de kwetsuur is.

De overige A-internationals melden zich donderdag weer bij oefenmeester Martin Jol. De Ajacieden hebben dan drie dagen om zich voor te bereiden op de competitiewedstrijd Ajax - NAC Breda op zondag 13 september.

Voor dit duel zijn nog kaarten verkrijgbaar.

Klik hier voor meer informatie over de kaartverkoop


Siem de Jong concentreert zich op de bal. Siem de Jong concentreert zich op de bal.

Mitchell Donald in actie. Mitchell Donald in actie.

Jeroen Verhoeven deed volop mee met de oefenpartij. Jeroen Verhoeven deed volop mee met de oefenpartij.

Vurnon Anita zoekt een manier om Rob Wielaert snel af te zijn. Vurnon Anita zoekt een manier om Rob Wielaert snel af te zijn.

Jan Vertonghen met fysiotherapeut Jos Kortekaas. Vertonghen viel in het kwalificatieduel Spanje - België geblesseerd uit. Jan Vertonghen met fysiotherapeut Jos Kortekaas. Vertonghen viel in het kwalificatieduel Spanje - België geblesseerd uit.