Menu
Eerste Jaarboek 2010-2011 voor De Boer

Eerste Jaarboek 2010-2011 voor De Boer

Ajax-trainer Frank de Boer nam vrijdag het eerste exemplaar van het Officiële Ajax Jaarboek 2010-2011 in ontvangst. Het jaarboek blikt terug op het enerverende seizoen waarin Ajax zijn dertigste titel en de felbegeerde derde ster veroverde. Het Officiële Ajax Jaarboek (mét op dvd het Ajax-seizoensoverzicht) ligt nu in de boekwinkel en is verkrijgbaar in de online Fanshop.

Het jaarboek is geschreven en samengesteld door Ronald Jonges en Michel Sleutelberg. De Boer ontving het eerste exemplaar in De Bloemenbeek uit handen van Jonges. Het merendeel van de foto’s komt van Ajax’ huisfotograaf Louis van de Vuurst en Gerard van Hees. De dvd is samengesteld door Ajax TV.

Het seizoen 2010-2011 was het voetbaljaar dat Ajax begon met trainer Martin Jol en afsloot met De Boer. Treurnis en ontevredenheid over het afkalvende Ajax-spel sloegen vanaf december om in optimisme en vertrouwen. Met Frank de Boer als nieuwe hoofdtrainer kreeg Ajax geleidelijk zijn vertrouwde gezicht weer terug. Lef, positiespel en een nieuwe aanvoer van Ajax-talenten vanaf de Toekomst typeerden de aanpak van de echte Ajacied De Boer. De verfrissende aanpak en nieuwe perspectieven leidden tot ‘historisch’ sportief succes. Het succes van de dertigste landstitel en de derde ster!

Beleef het boeiende seizoen nogmaals met het Officiële Ajax Jaarboek 2010-2011. Alle hoogte- en dieptepunten passeren opnieuw de revue. Ook op de bijgesloten dvd trekken de opvallendste momenten in seizoensoverzicht nog een keer voorbij. Het Ajax-seizoen 2010-2011 is er een om nooit te vergeten!

Houd Ajax TV in de gaten voor een update over de boekuitreiking aan Frank de Boer

Het Officiële Ajax Jaarboek 2010-2011 is uitgegeven door uitgeverij Carrera en uiteraard ook verkrijgbaar in de online Fanshop. Prijs € 17,50

Koop nu het Officiële Ajax Jaarboek in de online Fanshop

Ook Jan Vertonghen speelt natuurlijk een hoofdrol in het Jaarboek 2010-2011. Ook Jan Vertonghen speelt natuurlijk een hoofdrol in het Jaarboek 2010-2011.