Menu
Eerste kaart en taart voor jarige Blind

Eerste kaart en taart voor jarige Blind

Danny Blind viert deze zondag zijn 49ste verjaardag. De prominente oud-speler en assistent-trainer van Martin Jol werd op de Toekomst getrakteerd. Blind ontving uit handen van Thijs Lindeman naast een verjaardagstaart ook de eerste verjaardagskaart die Ajax voortaan zijn oud-spelers toestuurt. De club hoopt de band met zijn voormalig eerste elftalspelers te versterken.

Met het uitreiken van een handgeschreven kaart (de overige jarige Ajacieden van wie het adres bij de club bekend is, ontvangen de verjaardagskaart per post) is hopelijk een mooie traditie in gang gezet.

Ajax hoopt ook langs deze weg de band met zijn talloze oud eerste elftalspelers te versterken. Sommige oud-Ajacieden zijn via hun lidmaatschap van Lucky Ajax nog betrokken bij het clubleven, maar er is ook een groot aantal, dat het contact met de club kwijt is. Ajax wil weer contact met zijn oud-spelers van Ajax 1 en hoopt dat dit wederzijds is. Ook op Ajax.nl en Ajax TV zal (meer) aandacht worden besteed aan oud-spelers van de club.

Tot slot is er, in samenwerking met hoofdsponsor AEGON, een reünie gepland voor alle oud-spelers van Ajax 1 op zaterdag 16 oktober bij de wedstrijd Ajax – NAC. Via Ajax.nl en Ajax TV wordt hier uitgebreid verslag van gedaan.

Tekst: Ajax.nl
Foto's: Ajax.nl/ Louis van de Vuurst

De verjaardagskaart die alle (jarige) voormalig eerste elftalspelers voortaan ontvangen. De verjaardagskaart die alle (jarige) voormalig eerste elftalspelers voortaan ontvangen.
Ajacied Thijs Lindeman overhandigt Blind de handgeschreven verjaardagskaart. Ajacied Thijs Lindeman overhandigt Blind de handgeschreven verjaardagskaart.