Menu
Eerste mascotte bij een buitenlandse wedstrijd!

Eerste mascotte bij een buitenlandse wedstrijd!

Tijdens het UEFA Cupduel tegen SV Zulte Waregem reisde er voor het eerst een Kids Club-lid mee om mascotte te zijn van de aanvoerder van Ajax. De stoere mascotte was Jesper!

Hij hoefde gelukkig niet al te ver te reizen, want hij woont in België!

Eerste mascotte bij een buitenlandse wedstrijd!

Tijdens het UEFA Cupduel tegen SV Zulte Waregem reisde er voor het eerst een Kids Club-lid mee om mascotte te zijn van de aanvoerder van Ajax. De stoere mascotte was Jesper! Hij hoefde gelukkig niet al te ver te reizen, want hij woont in België!
Jesper bracht Ajax zeker geluk, want de wedstrijd werd gewonnen met 3-0!!

Jesper staat samen met Jaap Stam klaar in de spelerstunnel.<p> Jesper staat samen met Jaap Stam klaar in de spelerstunnel.

Voor de wedstrijd schiet Jesper Olaf Lindenbergh alvast warm in de catacomben van het stadion van Gent.<p> Voor de wedstrijd schiet Jesper Olaf Lindenbergh alvast warm in de catacomben van het stadion van Gent.

Fred Grim wilde de mascotte van Ajax graag even de hand schudden. <p> Fred Grim wilde de mascotte van Ajax graag even de hand schudden.

Jesper kijkt ook even naar de warming up van de Ajax-spelers op het veld.<p> Jesper kijkt ook even naar de warming up van de Ajax-spelers op het veld.

"Even voelen hoe de bank zit..."<p> "Even voelen hoe de bank zit..."

Jesper poseert met de mascotte van Zulte Waregem, Victor.<p> Jesper poseert met de mascotte van Zulte Waregem, Victor.