Menu

Eerste Meet & Greet met KPN groot succes

Voor de ochtendtraining en na de lunch maakte de selectie vandaag tijd vrij voor de Meet & Greet. Het evenement werd dit jaar voor het eerst georganiseerd in samenwerking met KPN. De kinderen van de genodigden maakten een onvergetelijke dag mee.

De bezoekers werden vanochtend om kwart voor tien ontvangen in de Rinus Michels-zaal in de Amsterdam ArenA. De zaal was vooraf al helemaal aangekleed met roodwitte balonnen en de tafels waren toepasselijk in de Ajax-kleuren gedekt. Dit alles om de lunch, die de genodigden samen met de spelersgroep mochten nuttigen, extra speciaal te maken.

Maar zo ver was het nog niet, want op het invalidenplatform in de Amsterdam ArenA werd eerst de groepsfoto met de Ajax-selectie gemaakt. De spelers gingen na afloop direct door naar de training. De ochtendtraining vormde ook een onderdeel uit deze speciale dag van de gasten van KPN.

Maar het hoogtepunt was natuurlijk de lunch. De spelers werden bij binnenkomst in de Rinus Michels-zaal getrakteerd op een luid applaus. Veel tijd om een stoel aan één van de lunchtafels te vinden, kregen de Ajacieden niet. Daar zorgden de wachtende kinderen wel voor: ,,Zlatan, hier, hier... kun je zitten."

Geduldig maakten de Ajax-spelers tijdens de lunch tijd voor een handtekening, foto en praatje met de gasten. Hierdoor werd het een onvergetelijke dag voor de gasten van KPN en Ajax.