Menu
Eerste openbare training in nieuw shirt

Eerste openbare training in nieuw shirt

Voor de meeste Ajacieden is de zomerstop in volle gang. Vanaf eind juni zullen de spelers echter alweer gefaseerd instromen bij Ajax. De eerste openbare training is op woensdag 27 juni om 14:30 uur. Bovendien dragen de Ajacieden op deze training voor het eerst het nieuwe thuisshirt!

Twee dagen voor de eerste openbare training staat de eerste trainingsdag op het programma. Op die dag melden de Ajacieden die geen interlandverplichtingen hadden, zich voor het eerst weer op sportcomplex de Toekomst. De eerste trainingsdagen zijn niet toegankelijk voor publiek.

Dat is de oefensessie van 27 juni dus wel. Deze eerste openbare training is traditioneel een drukbezocht moment, en een unieke kans om de Ajacieden meteen vanaf het begin te steunen in hun strijd om de derde landstitel op rij binnen te halen.Drie dagen later staat het eerste oefenduel al op het programma. Op 30 juni (aanvang 14:30 uur) speelt Ajax bij SV Huizen.

De eerste officiële wedstrijd van het nieuwe seizoen staat op zondag 5 augustus gepland. De wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal tussen kampioen Ajax en bekerwinnaar PSV begint om 20:00 uur. De competitie begint de week erna.

Tekst: Ajax.nl
Foto: Ajax.nl/Louis van de Vuurst


Bekijk hier het oefenprogramma